Keystone logo
Ajman University Bachelor of Science in Marketing
Ajman University

Bachelor of Science in Marketing

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.265 / per credit *

Op de campus

* total CRHs: 126

Invoering

De BSc Marketing-opleiding die aan de AU wordt aangeboden, biedt onderwijs van internationale standaard en komt tegemoet aan de behoeften van alle werkgelegenheidssectoren lokaal, regionaal en mondiaal. Het programma biedt studenten een breed scala aan kennis op de verschillende functionele gebieden van het bedrijfsleven, en bereidt hen voor met uitgebreide kennis van succesvol beheer van de marketingmix. Deze major levert niet alleen bekwame individuen op die de uitdagende problemen van het bedrijfsleven en de dynamische markt kunnen aanpakken, maar voorziet studenten ook van de academische kwalificaties die nodig zijn om hoger onderwijs te volgen aan nationale en internationale universiteiten.

Mission

Kwaliteitsonderwijs bieden, dat wil zeggen het bieden van een onderwijsproces waarin wordt besloten wat de belangrijkste gebieden zijn die de leerlingen moeten begrijpen en kunnen doen, en welke kwaliteiten ze moeten ontwikkelen om efficiënt en effectief te zijn in zijn/haar werk. Dienovereenkomstig zijn zowel de structuur als de curricula ontworpen om deze capaciteiten en kwaliteiten te verwezenlijken.

Program Goals

  1. Bied studenten een basiskennis van het bedrijfsleven, met speciale aandacht voor marketing en de rol ervan in het bedrijfsleven.
  2. Ontwikkel ondernemersvaardigheden bij studenten, inclusief analytische vaardigheden op het gebied van milieu en goede communicatieve vaardigheden, die organisaties helpen bij het nemen van beslissingen.
  3. Ontwikkel vaardigheden op het gebied van ethische marketing en zakelijk redeneren, kritisch denken en probleemoplossing in lokale, regionale en internationale zakelijke omgevingen.
  4. Studenten in staat stellen marktonderzoek uit te voeren en te interpreteren.

toelatingen

Over de school

Vragen