Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Invoering

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Waarom AUM?

De American University of Malta (AUM) is een universiteit in Amerikaanse stijl die zich toelegt op hoger onderwijs en onderzoek voor een internationale gemeenschap op het hoogste niveau. De opleidingen, onderzoeksactiviteiten en dienstverlening aan de gemeenschap transformeren levens en dienen de samenleving door ethisch geïnformeerde burgers op te leiden, kennis te creëren en kennis aan het werk te zetten in een mondiale omgeving.

AUM leidt een diverse studentenorganisatie op tot ethisch verantwoordelijke wereldburgers, kritische denkers en toekomstige leiders in een academisch uitdagende leeromgeving. Het streeft voortdurend naar innovatie en verbetering van de kwaliteit van onderwijs, onderzoek, openbare dienstverlening en economische ontwikkeling.

De wijze waarop AUM de opleidingen verzorgt, vormt een cruciale bouwsteen in het fundament van haar identiteit. Elk programma begeleidt studenten om hun kennis vanaf het begin op te bouwen en kennis op een coherente en overtuigende manier te structureren. Het neemt studenten helemaal mee van basisprincipes tot praktische praktijk met de nieuwste industriële technologieën die relevant zijn voor hun vakgebied.

Waarom studeren in Malta?

Gelegen in het centrum van de Middellandse Zee, tussen Europa en Noord-Afrika, is Malta de kleinste lidstaat van de Europese Unie. Beroemd om zijn 7000-jarige geschiedenis en 300 dagen zonneschijn, is Malta uitgegroeid tot een van de meest opmerkelijke succesverhalen in de eurozone. Erkend om zijn pro-business houding, state-of-the-art infrastructuur en bescheiden kosten van zakendoen, is het het land bij uitstek geworden voor op groei gerichte ondernemers en multinationale ondernemingen.

137231_16x4.5StudentenAfbeelding3.jpg

accreditatie

De American University of Malta (AUM) combineert het beste van twee werelden op het gebied van academische normen en accreditatie. Alle programma's zijn ontworpen door een professionele faculteitsraad om te voldoen aan de Amerikaanse onderwijsnormen op tertiair niveau. Elke graad is geaccrediteerd, na onderzoek door de Nationale Commissie voor Voortgezet en Hoger Onderwijs (NCFHE) van Malta. Dit betekent op zijn beurt dat alle graden die bij AUM worden aangeboden ook volledig worden erkend in heel Europa en daarbuiten. De manier waarop we onze opleidingen aanbieden, vormt een cruciaal fundament van onze identiteit bij AUM. Het onderwijs in Amerikaanse stijl gecombineerd met een Europese setting en een multicultureel studentenlichaam biedt de perfecte omgeving en toegevoegde waarde voor je leren.

Onze programma's

Bacheloropleidingen

Of je nu een innovatieve en financieel succesvolle start-up wilt opzetten, de volgende generatie videogames wilt ontwerpen of de lay-out van een futuristische stad wilt plannen, je bent bij ons aan het juiste adres.

We bieden 10 niet-gegradueerde programma's:

 • BS Bedrijfskunde
 • BS in zaken en financiën
 • BS in Boekhouding
 • BS in game-ontwikkeling
 • BS in elektronica en communicatietechniek
 • BS in industriële techniek
 • BS Werktuigbouwkunde
 • BS Civiele Techniek
 • BA in grafisch ontwerp en animatie
 • BA Chinese taal en cultuur

Afstudeerprogramma's

Kies uit onze drie afstudeerprogramma's op het gebied van Business en Engineering. Het curriculum behandelt tal van hedendaagse en prangende kwesties, waarbij theorie en praktijk evenveel aandacht verdienen. Onder toezicht van ervaren docenten van toonaangevende universiteiten over de hele wereld, voldoet het programma aan de hoogste internationale normen.

We bieden drie afstudeerprogramma's:

 • Master Bedrijfskunde
 • MS in technisch beheer
 • MS in cyberbeveiliging

Programma Engels voor academische doeleinden

Het EAP-programma aan de American University of Malta is ontworpen om studenten te helpen die aan alle toelatingseisen voldoen, behalve de taalvaardigheid, en hun Engelse taalvaardigheid moeten verbeteren om aan hun opleiding te kunnen beginnen. Dit programma helpt studenten hun vaardigheden in luisteren, spreken, lezen en schrijven te verbeteren om hen te helpen slagen zodra ze aan hun studie beginnen.

137232_16x4.5StudentenAfbeelding2.jpg

Beurzen

Maltese en EU-beurs

AUM biedt volledige beurzen aan niet-gegradueerde aanvragers die Maltese of EU-burgers zijn die de afgelopen 5 jaar in Malta hebben gewoond. Aanvragers moeten hun toelatingsaanvraag invullen om in aanmerking te komen.

Studentenleven aan de AUM

Ga niet alleen naar de universiteit - haal er het maximale uit. Bij AUM moedigen we onze studenten aan om deel te nemen aan een lange lijst van door de universiteit gesponsorde activiteiten. Van stranduitstapjes tot culturele expedities op het hele eiland, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze studenten genoeg mogelijkheden voor plezier hebben. Ons doel is om niet alleen een positieve klaservaring op te doen, maar ook genoeg kansen te hebben om langdurige vriendschappen te ontwikkelen.

Onze campus

AUM is gevestigd in Bormla, ook wel bekend als Cospicua, een van Malta's iconische Three Cities. Het gebied is rijk aan cultuur, gevarieerde geschiedenis en restaurants en cafés aan de prachtige waterkant. Onze campus, oorspronkelijk ontworpen door William Scamp, werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt als Britse marinebasis. Het gebouw werd in deze periode zwaar gebombardeerd en bleef jarenlang in puin. Het restauratieproces omvatte inspanningen om het historische behoud van artefacten in het gebouw te behouden.

137233_16x4.5StudentenAfbeelding1.jpg

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Cospicua

  Cospicua, Malta

Vragen