Keystone logo
The American University of Rome

The American University of Rome

The American University of Rome

Invoering

De Amerikaanse Universiteit van Rome (AUR) is een van de oudste universitaire universiteiten in Italië. Studenten behalen een geaccrediteerde bacheloropleiding van de Verenigde Staten van Amerika na afloop van het academische programma (typisch vier jaar). De bacheloropleiding van de VS wordt universeel erkend als een standaard van succes van het hoger onderwijs.


AUR gebruikt Rome als zijn klaslokaal en Italië en Europa als waardevolle bronnen. De Amerikaanse Universiteit van Rome bereidt studenten voor om door middel van praktische interdisciplinaire academische majors te leren en werken over culturen, mogelijkheden om te leren door middel van reizen en stages, en zijn multiculturele faculteit en personeel. Studenten kiezen uit acht bacheloropleidingen:

Instructie is in het Engels . Studenten wier Engelse taalvaardigheid ontwikkelingen nodig heeft, kan een aanvraag indienen voor de Intensieve Academische Engelse Taalcursus om te profiteren van een volledig academisch curriculum aan de Amerikaanse Universiteit van Rome . Via dit programma ontwikkelen studenten spreken, luisteren, lezen en schrijven van vaardigheden in het Engels, terwijl ze geselecteerde credit-based General Education-cursussen bij AUR bijwonen.

De toegang is concurrerend. AUR trekt studenten uit meer dan 40 landen en biedt zijn studenten studeren in het buitenland, zoals: China, Ecuador, Engeland, Griekenland, Spanje en de beste universiteiten in de Verenigde Staten. Toepassingen worden op basis van rollen geaccepteerd en de studenten worden geselecteerd zonder rekening te houden met leeftijd, ras, geslacht, geloof, nationale of etnische afkomst of handicap.

Geavanceerde status kan worden toegekend voor academische credits die worden verdiend bij instellingen buiten het universiteitsstelsel van de Verenigde Staten. Kandidaten die in het bezit zijn van referenties zoals de Italiaanse Maturità, de Internationale Baccalaureaat, de Britse GCSE A-niveaus en andere gelijkwaardige programma's worden geëvalueerd en geavanceerde kredieten op basis van evaluatie.

In de meeste gevallen kan het eerste studiejaar (gelijk aan 30 semesterkredieten) worden toegekend. Als het AUR- toelatingsbureau bepaalt dat een student anderszins volledig academisch gekwalificeerd is, maar dat de Engelstalige vaardigheden het begin van een succesvolle academische ervaring kunnen belemmeren, kan een persoonlijk academisch semester of jaar bij AUR worden verlangd.

De Amerikaanse Universiteit van Rome is toegewijd om de financiële behoeften van studenten te ondersteunen door diverse academische beurzen en studentenwerkassistentieposities aan gekwalificeerde studenten te bieden.

Na afloop van de diploma behalen de meeste AUR- afgestudeerden hun opleiding verder of kiezen ze onmiddellijk op de werkplek. Van die studenten die na de afstudeerstelling de werkplek binnenkwamen, bevatte 86% werkgelegenheid in minder dan een jaar (vanaf september 2010) als formeel en publiekelijk gerapporteerd aan de Accreditatie Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en Scholen (ACICS).

AUR is geaccrediteerd en / of erkend door: Middle States Commission on Higher Education (USA), Verenigde Staten van Onderwijs, Onderwijs van de Staat van Delaware, Rome Tribunal en het Italiaanse Ministerie van Onderwijs.

Locaties

 • Rome

  The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome , , Rome

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen