Keystone logo
American Institute of Applied Sciences in Switzerland Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) met specialisatie in sportmarketing
American Institute of Applied Sciences in Switzerland

Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) met specialisatie in sportmarketing

La Tour-de-Peilz, Zwitserland

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

22 Apr 2024

CHF 9.333 / per semester *

Op de campus

* collegegeld; CHF 3.500 - toegangsprijs (betaling bij acceptatie)

Invoering

Het Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) -programma aan de American University in Zwitserland (AUS) biedt studenten de mogelijkheid om de nodige vaardigheden voor de toekomst op te bouwen met een diep begrip van zakelijke en technologische trends op wereldschaal en met hands-on ervaring via nauwe banden met de industrie. Op dit eerste studieniveau behalen AUS-studenten een Bachelor of Science in Business Administration-graad die hen kwalificeert voor een beroep in bedrijfsmanagement en de mogelijkheid om hun studie voort te zetten en een Master of International Business Administration-graad te behalen.

Bij AUS richten we ons op het integreren van traditionele zakelijke kennis met praktische besluitvorming, probleemoplossing, creativiteit en strategisch denken, terwijl we ons bezighouden met echte projecten. We creëren een leeromgeving die naast academisch werk de nadruk legt op samenwerking en teambuilding.

We erkennen dat bedrijfsleiders tegenwoordig de harde vaardigheden moeten beheersen die nodig zijn om gegevensgestuurde beslissingen te nemen en de zachte vaardigheden die nodig zijn om hen betere medewerkers te maken. Het curriculum gaat uit van de volledige ontwikkeling van het individu, waarbij de nadruk ligt op zowel persoonlijke als professionele groei. Het bereidt studenten voor op zowel carrière als graduate studies.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven door vooraanstaande business visionairs in kleine dynamische cohorten. Onze professoren hebben ervaring in succesvolle zakelijke ondernemingen en bieden onze studenten real-life geleerde lessen en best practices. Deze achtergrond stelt onze professoren in staat om hun uitdagingen en successen met de studenten te delen, waardoor ze een eerstelijns onderwijs krijgen gericht op ervaringsgericht en studentgericht leren. Onze faculteit-studentratio is ongeveer 1-7, wat een diepere werkrelatie tussen studenten en professoren mogelijk maakt in combinatie met feedback en coaching. Elke cursus integreert minimaal twee ervaringsgerichte leeractiviteiten, zoals simulaties, casestudy's, individuele en groepspresentaties en projecten.

Sporten is geliefd over de hele wereld en trekt miljoenen fans, bezoekers en kopers aan. Voor elke sportgerelateerde organisatie is het absoluut noodzakelijk om een effectieve sportmarketingstrategie te hebben om naamsbekendheid op te bouwen, klantenloyaliteit te vergroten en inkomsten te genereren.

De Sports Marketing Specialization is ontworpen om studenten voor te bereiden op het ontwikkelen van de management-, marketing- en zakelijke vaardigheden die je nodig hebt om winnende strategieën en succesvolle campagnes te creëren in de opwindende, met kansen gevulde sportmarketingindustrie.

Wanneer een BSBA-student het Dual Degree-programma met succes voltooit, studeert de student in de door hem gekozen specialiteit af met een Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) van AUS en een Bachelor of Business Administration (BBA) van TU. Tiffin University heeft een accreditatie van de Amerikaanse Higher Learning Commission, die wordt erkend door de meeste ministeries van onderwijs.

Dual Degree-structuur

Om dubbele graden te ontvangen, moeten studenten de vereiste AUS- en TU-cursussen met succes afronden. De curricula zijn mengsels van AUS- en TU-cursussen die zijn ontworpen om studenten maximale blootstelling te bieden aan de nodige kennis en vaardigheden voor de toekomstige werkplek, met de nadruk op kritisch denken, probleemoplossing, onderzoekstechnologieën en multimodale communicatiemethoden.

De TU-programma's staan allemaal online met video's, discussieruimtes, lezingen en andere opdrachten. De studenten zullen voor het grootste deel in dezelfde klas zitten als TU-studenten, waardoor interactie mogelijk is. Studenten zullen zowel AUS- als TU-cursussen volgen om hun vereiste cursussen te voltooien. Cursussen worden op de campus en op afstand gegeven, met de mogelijkheid van uitwisseling van studenten naar beide universiteiten.

  • Duur : 3 jaar
  • Toegangsdata : september / januari / april
  • Studiemodus : voltijds
  • Credits : 135 CH | 180 ECTS

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen