Keystone logo
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Invoering

Over AMPA

De Academie voor muziek en uitvoerende kunsten (AMPA) is een van de toonaangevende tertiaire aanbieders van podiumkunstenonderwijs in Australië.

Jongeren die meer dan 20 jaar jonge kunstenaars opleiden en inspireren, blijft zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit in niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen gericht op de podiumkunsten, inclusief hedendaagse, jazz en klassieke muziek, dansvoorstellingen (modern, ballet, jazz, hedendaags en hiphop). ), muziektheater, compositie / muziekproductie en kunstbeheer.

Met zijn onderscheidende persoonlijke benadering, hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, nadruk op studie op basis van prestaties en individuele studieontwerpen, biedt AMPA talentvolle kunstenaars de vaardigheden die essentieel zijn om te slagen als musici, dansers, uitvoerende kunstenaars, componisten, producenten, choreografen, regisseurs, docenten en professionals in de industrie in Australië en de rest van de wereld. Gezien de eisen van dergelijke zeer concurrerende industrieën, is de ultieme prioriteit van AMPA om inspirerende en bekwame kunstenaars te ontwikkelen die een blijvende impact zullen laten op welk gebied ze ook kiezen.

Higher Education Accreditation

 • AMPA is een geregistreerde aanbieder van hoger onderwijs via de Australische overheid - Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs (TEQSA)
 • AMPA is een geregistreerde FEE-Help-provider voor al haar cursussen
 • AMPA is geregistreerd in het Commonwealth Register of Institutions and Courses for Overseas Students (CRICOS)
 • AMPA is AUSTUDY / ABSTUDY goedgekeurd voor alle voltijdcursussen
 • AMPA is lid van de Australian Council of Private Education and Training (ACPET)

Missie

De missie van AMPA is het bieden van de hoogste standaard voor muziek- en podiumkunstenonderwijs door middel van:

 • Het leveren van tertiaire programma's, training en onderzoek van internationale kwaliteit;
 • De afgestudeerden gemachtigd met meer kennis, vaardigheden en professionele praktijken;
 • De inspiratie voor creativiteit, waardering en toewijding aan muziek en kunst in alle mensen

Visie

AMPA is vastbesloten om leider te worden in muziek- en kunsteducatie in Australië en daarbuiten, en streeft voortdurend naar onderscheid in prestaties, creativiteit en wetenschap. Studenten worden opgeleid volgens de hoogste normen op basis van de best mogelijke professionele praktijk. Door onze afgestudeerden, faculteit en gemeenschap, probeert AMPA een positieve invloed te behouden op de arena van muziek en podiumkunsten.

Locaties

 • Surry Hills

  136 Chalmers Street, NSW 2010, Surry Hills

  Vragen