Keystone logo
Australian College Of Christian Studies

Australian College Of Christian Studies

Australian College Of Christian Studies

Invoering

Australian College Of Christian Studies is de samensmelting van Emmaus Bible College en Tabor Bible College (NSW). Beide instellingen hebben een lange en rijke geschiedenis in het voorbereiden van hun studenten op overzeese of lokale bediening. Emmaus is opgericht in 1957 en Tabor in 1992.

Emmaus aanvaardde in december 2010 de verantwoordelijkheid voor de werking van Tabor. Beide hogescholen opereerden onafhankelijk met een gemeenschappelijke Raad van Bestuur en een uitwisseling van facultair onderwijs aan beide instellingen. Eind 2014 veranderde Tabor College NSW zijn naam in Australian College Of Christian Studies . In december 2015 begon de raad van bestuur met de strategische richting om de twee hogescholen samen te voegen, waarbij beide hogescholen ernaar streefden om vanaf januari 2017 als een enkele entiteit te opereren.

Australian College Of Christian Studies is geregistreerd en geaccrediteerd als een aanbieder van hoger onderwijs door de onafhankelijke nationale regulator van de sector hoger onderwijs van het Tertiary Education Quality and Standards Agency Australia. Het College is ook een geregistreerde opleidingsorganisatie van de Australian Quality Skills Authority, de nationale regelgever voor beroepsonderwijs en -opleiding.

Locaties

  • Burwood

    George Street,29, 2134, Burwood

    Vragen