Keystone logo
Bar-Ilan University BA in de taalkunde
Bar-Ilan University

BA in de taalkunde

Ramat Gan, Israël

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ILS 14.000 / per year *

Op de campus

* Jaarlijks collegegeld voor internationale bachelors die geen Israëlische staatsburger zijn, is ongeveer. NIS 13.500 plus extra kosten, en voor masterstudenten (exclusief het IMBA-programma), NIS 18.000 plus extra kosten. IMBA-programma - NIS 84.900

Invoering

BIU is de thuisbasis van 's werelds toonaangevende onderzoekers in de taalkunde

Het BA-programma in de taalkunde van onze afdeling is ontworpen om studenten een solide achtergrond te geven in de kerngebieden van fonologie, syntaxis, semantiek en pragmatiek, evenals in meer toegepaste gebieden zoals psycholinguïstiek en neurolinguïstiek. Studies op de afdeling vinden plaats in het Engels, maar dit is niet de enige taal die wordt bestudeerd; de aanpak in de afdeling is die van de algemene taalkunde die tot doel heeft de menselijke taal en de menselijke taalvaardigheid te bestuderen. Een BA in taalkunde op onze afdeling biedt studenten de tools voor het analyseren van elke menselijke taal - Engels, Hebreeuws, Arabisch, Russisch of elke andere taal.

Kandidaten moeten een psychometrische score van ten minste 550 hebben; een score van 120 op de Engelse psychometrische of een amir-score van 220; en een Bagrut-cijfer dat 5 punten in het Engels bevat. Als alternatief kunnen aanvragers met een Bagrut-rangorde van meer dan 100 die 5 punten in het Engels met een cijfer van 85 of hoger en met een Amir-rangschikking van 220 of hoger bevatten, zonder een psychometrische rang van toepassing zijn. U kunt de online calculator gebruiken om uw kansen op acceptatie in het taalkundig programma te evalueren. Kandidaten van wie de scores slechts iets onder deze niveaus liggen, kunnen nog worden aanvaard op basis van een toelatingsonderzoek voor afdelingen.

Adam Jang / Unsplash

Tel Aviv

Yoav Aziz / Unsplash

Hayarkon Street @ Yom Kippur

Tracks voor BA Studies in Linguistics

Studenten hebben een ruime keuze in BA-programma's in de taalkunde, waar ze kunnen kiezen of ze studies in taalkunde combineren met andere studies. Voor bepaalde combinaties bieden wij een gespecialiseerd programma aan; voor andere combinaties kunt u de ongeplande dubbele hoofdmast kiezen. De beschikbare nummers zijn:

 1. Uitgebreide major in taalkunde (zonder studies in andere afdelingen).
 2. Gecombineerde uitgebreide major: een uitgebreide major binnen de afdeling die voornamelijk taalkunde combineert met een kleiner aantal vakken in de literatuur.
 3. De volgende geplande dubbele majors :
  1. Taalkunde en Engelse literatuur, voor studenten die geïnteresseerd zijn in al hun studies binnen de afdeling Engelse literatuur en taalkunde.
  2. Linguistics and Brain Science, voor studenten die zich willen concentreren op taalverwerking en hersenonderzoek.
  3. Taalkunde en Frans.
 4. Ongeplande dubbele major: gelijke specialisatie in taalkunde en een ander studiegebied (in elke andere afdeling die een dubbele major biedt).
 5. "Major in je eigen tempo" - Nieuwe optie voor studenten die door hun baan of andere verplichtingen minder vrije tijd hebben om lessen te volgen. De vereisten zijn hetzelfde als bij de reguliere major, maar ze worden over een periode van vijf jaar genomen, met minder cursussen per jaar.

Bovendien laat het directe MA-programma hooggekwalificeerde studenten toe om een doctoraal examen af te ronden zonder een scriptie binnen vier jaar na het begin van hun niet-gegradueerde studies of een MA met een scriptie binnen vijf jaar.

De hierboven genoemde documenten geven u ook een idee van hoe elk studiejaar eruit ziet:

 • Eerste jaar: basiscursussen, die meestal een vooraf bepaald tijdschema volgen.
 • Tweede jaar: gevorderde en keuzevakken op een aantal gebieden, met enige flexibiliteit bij het selecteren van cursussen (meestal in het tweede semester).
 • Derde jaar en daarna: cursussen voor gevorderden en seminars naar keuze.

cursussen

 • 184: Inleiding tot de taalkunde
 • 286: Fonetiek en fonologie
 • 287: Syntaxis
 • 289: Semantiek
 • 517: Onderzoeksmethoden
 • 522: Psycholinguïstiek
 • 586/587/589: Geavanceerde fonologie / syntaxis / semantiek
 • keuzevakken
 • seminars

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen