Keystone logo
Bar-Ilan University Multidisciplinaire BA in Joodse studies
Bar-Ilan University

Multidisciplinaire BA in Joodse studies

Ramat Gan, Israël

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ILS 13.500 / per year *

Op de campus

* het jaarlijkse collegegeld voor internationale bachelorstudenten die geen Israëlische staatsburgers zijn, is ongeveer. NIS 13.500 plus extra kosten

Invoering

Ons multidisciplinaire programma dat volledig in het Engels wordt gegeven, biedt vier hoofdconcentraties waarin studenten de keuze hebben uit inleidende en geavanceerde cursussen. Dit zijn Bijbel, Joodse Geschiedenis, Joodse Filosofie en Land van Israël Studies en Archeologie. Het programma omvat ook een breed scala aan keuzevakken van andere afdelingen van de Faculteit der Joodse Studies, zoals Talmoed, Hebreeuwse en Semitische talen, Hebreeuwse literatuur, Jiddisch en Ladino, Joodse kunst en Midden-Oostenstudies. De afdeling stelt studenten in staat om geïndividualiseerde curricula te creëren, die het beste aansluiten bij hun interesses op het gebied van Joodse Studies.

Studenten kunnen zich inschrijven voor een dual-major in onze afdeling, waarbij ze hun programma combineren met Engelse literatuur of communicatie (ook in het Engels) of met een ander niet-gegradueerd programma in het Hebreeuws (voor degenen met het juiste niveau Hebreeuws). Studenten die zich willen inschrijven voor de opleiding Joodse Studies als uitgebreide single major dienen contact op te nemen met de multidisciplinaire afdeling.

De afdeling biedt ook een honoursprogramma aan met de naam "Cramim", dat in het Hebreeuws wordt gegeven en dat openstaat voor kandidaten met bijzonder hoge scores. Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om contact op te nemen met de afdeling.

Carrièremogelijkheden

Joodse studies omvatten een breed scala aan verschillende onderwerpen, waardoor een veelzijdig mozaïek van tradities ontstaat, die samen de basis vormen van onze beschaving. In een steeds complexere wereld is het vermogen om met verschillende kennisgebieden en verschillende manieren van denken om te gaan, van onschatbare waarde. Onze afgestudeerden zijn overal welkom die kritisch denken, evalueren en integreren van teksten, processen en relaties omarmt.

Kernvereisten

  • 37 studiepunten in Joodse studies, inclusief het universitaire quotum van Basic Jewish Studies*
  • 25-27 studiepunten in de andere major van de student (communicatie, Engels, enz.)
  • Tot 3 studiepunten in algemene studies**
  • Engels als een vreemde taal***

*Alle studenten van Bar-Ilan moeten 10 studiepunten Basis Joodse Studies volgen. Deze credits worden gedekt door ons programma.

**Als de dual major van de student niet uitkomt op 64 studiepunten. Cursussen Algemene Studies zijn alle cursussen die aan de universiteit worden aangeboden (meer dan 6.000) die geen verband houden met de major van de student en geen Joodse Basisstudies zijn. Studenten met het juiste niveau Hebreeuws mogen cursussen in het Hebreeuws volgen, als ze dat willen.

*** Afhankelijk van hun Engelse taaltestscores, kan van studenten worden verlangd dat ze extra lessen volgen in het Engels als vreemde taal. Studenten die de middelbare school in Engelssprekende landen hebben afgerond, zijn vrijgesteld.

  • Programmaduur: 3 jaar
  • Taal van de instructie: Engels
  • Deadline voor aanmelding: 30 juli 2021

Toelatingseisen

GPA 3.1 of hoger.

GPA 3.3 of hoger voor vrijstelling van SAT-examen.

SAT 1100 of hoger, waarvan EBRW 600 of hoger is.

Hoe aan te vragen

1. Dien de aanvraag in

Log in op de BIUInternational Online Applicant Portal en vul uw aanmeldingsformulier in.

Elke keer dat u een aanvraag indient, moet u een niet-restitueerbare aanvraagkosten betalen.

2. Stuur transcripties en diploma's

Aanvragers moeten officiële kopieën van hun transcripties en hun middelbare schooldiploma / toelatingsexamen opsturen. Studenten in hun laatste studiejaar kunnen een gedeeltelijk transcript insturen en worden geaccepteerd in afwachting van hun definitieve cijferlijst en diploma.

Hoewel het besluitvormingsproces versneld kan worden door het uploaden van digitale kopieën van de vereiste documenten in de aanvraagportal, moeten originele exemplaren rechtstreeks naar ons kantoor worden gestuurd.

3. Stuur testscores

Scores van SAT, ACT of Psychometrisch zijn vereist voor toelating en moeten rechtstreeks van het testbureau worden verzonden. Studenten die meerdere keren hetzelfde examen hebben afgelegd, krijgen alleen hun beste scores in overweging.

4. Upload ID & pasfoto

Aanvragers moeten een fotokopie van de eerste pagina van hun paspoort of Teudat Zehut uploaden en e-mailen, en een recente, 2 "x2", foto van het paspoortformaat van zichzelf.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen