Keystone logo
Baria Vungtau University

Baria Vungtau University

Baria Vungtau University

Invoering

Ba Ria - Vung Tau University bevindt zich in de kuststad Vung Tau in de provincie Ba Ria - Vung Tau, de toegangspoort tot de oostzee van de provincies in het zuidoosten en het centrum van economie, financiën, cultuur, toerisme, transport en onderwijs van het zuidoosten en gemakkelijke verbinding met Ho Chi Minh-stad en andere omliggende provincies over land, lucht, water en spoor. Vung Tau City heeft vele mooie stranden en een goed uitgeruste infrastructuur en is een bekende toeristische bestemming in het zuiden en een logistiek gebied van de olie- en gasindustrie in Vietnam. Ba Ria - Vung Tau University is de enige universiteit in de stad Vung Tau, een opleidingsinstituut dat multidisciplinair personeel levert aan de provincie Ba Ria - Vung Tau, aangrenzende provincies en het hele land. BVU is ook een wetenschappelijk onderzoekscentrum van de provincie Ba Ria - Vung Tau, waar onderzoeksprojecten naar de toepassing en overdracht van geavanceerde wetenschap en technologie zijn uitgevoerd en toegepast in de samenleving en productie.

faciliteiten:

BVU nu 3 campussen gelegen in het centrum van Vung Tau ( Campus 1-80 Truong Cong Dinh, afdeling 3; Campus 2-01 Truong Van Bang, afdeling 7; Campus 3-951 Binh Gia, afdeling 9, Vung Tau City) die bieden de klaslokalen, experimenteerlaboratoria en speeltuinen voor meer dan 7.000 studenten.

De slaapzaal van de universiteit bevindt zich op 8-10 Tran Nguyen Han, afdeling 1, Vung Tau City om studenten uit andere provincies te huisvesten. Van 2006 tot nu blijft de universiteit investeren in de wederopbouw en renovatie van infrastructuren, bibliotheken en laboratoria; voorzien in moderne apparatuur voor onderwijs-, leer- en onderzoeksactiviteiten. Momenteel heeft de universiteit meer dan 30 oefenruimtes, waaronder 11 computerlabs, 20 experimenteerlabs. In de toekomst zal Nguyen Hoang Group investeren in de bouw van collegegebouwen, laboratoria, stadions, pretparken voor studenten en met name de superieure slaapzaal voor maximaal 3.000 studenten.

Wetenschappelijk onderzoek: Wetenschappelijk onderzoekers: 05 hoogleraren en universitair hoofddocenten, 26 doctoraathouders; 114 houders van een masterdiploma; 58 Ingenieurs en bachelordiploma's . Afgeronde wetenschappelijke onderzoeksprojecten: in totaal 75 projecten, waaronder 1 project op ministerieel niveau; 01 Project op provinciaal niveau; 27 universitaire projecten door docenten en 46 projecten door studenten

Wetenschappelijke publicaties: 368 research papers en tijdschriftartikelen Behaalde prijzen : 141 prijzen

Internationale samenwerking: Internationale partners: 35 partners; 10 landen en gebieden (VK, VS, Australië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Japan, Korea, Taiwan, ASEAN- landen) Internationale samenwerkingsprogramma's: gezamenlijke trainingsprogramma's; Uitwisseling tussen faculteiten en studenten; Stage; Trainer opleiding; Financiering van projecten Internationale experts: 10-20 experts en wetenschappers / jaar; 5-10 overzeese opgeleide leraren / jaar.

Locaties

  • Vũng Tàu

    Trương Công Định,80, , Vũng Tàu

    Vragen