We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Barnard College

Barnard College

Barnard College

Invoering

Barnard College streeft ernaar om de hoogste kwaliteit vrijzinnig kunstonderwijs te bieden aan veelbelovende en goed presterende jonge vrouwen, en biedt de ongeëvenaarde voordelen van een uitstekende residentiële hogeschool in samenwerking met een grote onderzoeksuniversiteit . Met een toegewijde faculteit van wetenschappers die zich onderscheiden in hun respectieve vakgebieden, is Barnard een gemeenschap van toegankelijke leraren en betrokken studenten die samen deelnemen aan het nemen en ontdekken van intellectuele risico's. Barnard-studenten ontwikkelen de intellectuele middelen om kansen te benutten naarmate nieuwe velden, nieuwe ideeën en nieuwe technologieën ontstaan. Ze studeren af en zijn voorbereid om levens te leiden die professioneel bevredigend en succesvol zijn, persoonlijk voldoening geven en verrijkt worden door een voorliefde voor leren.

Als universiteit voor vrouwen omarmt Barnard haar verantwoordelijkheid om genderkwesties in al hun complexiteit en urgentie aan te pakken en studenten te helpen de persoonlijke kracht te bereiken die hen in staat stelt de uitdagingen aan te gaan die ze hun hele leven zullen tegenkomen. Gelegen in de kosmopolitische omgeving van New York City en toegewijd aan diversiteit in zijn studenten, docenten en personeel, bereidt Barnard zijn afgestudeerden voor om te floreren in verschillende culturele omgevingen in een steeds meer onderling verbonden wereld.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • New York

    Broadway,3009, 10027, New York

    Vragen