Keystone logo
Barnard College Environmental Biology Major
Barnard College

Environmental Biology Major

New York, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling Milieukunde van Barnard College biedt zeer gemotiveerde jonge vrouwen uitdagende en lonende programma's op het gebied van milieukunde, milieubiologie en milieu en duurzaamheid. Hoge academische normen, multidisciplinaire cursussen en training in methodologieën zoals veldwerk, metingen en data-analyse, bereiden onze studenten voor met de tools die nodig zijn om kritisch te denken, problemen te evalueren en op te lossen, en wetenschap te begrijpen en te communiceren om aan de behoeften van de samenleving te voldoen.

Faculteitsleden zijn nationaal en internationaal erkende wetenschappers en opvoeders, actief in onderzoek en curriculumontwikkeling. De cursussen zijn innovatief, met multimedia en technologisch geavanceerde bronnen. De stedelijke omgeving, de nabijheid van de rivier de Hudson en de talrijke banden die we onderhouden met Columbia University via Lamont-Doherty Earth Observatory, het Earth Institute en de School of Public Health, evenals Black Rock Forest, het American Museum of Natural Geschiedenis en andere instellingen stellen ons in staat om studenten ongeëvenaarde kansen te bieden voor studentonderzoek en educatieve ervaringen. Na succesvolle afronding van ons programma zijn onze studenten goed voorbereid om hun academische studies voort te zetten als afgestudeerde studenten of om een succesvolle carrière in een breed scala van vakgebieden na te streven.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in conservatiebiologie
    • Greenville, Verenigde Staten
  • Environmental Conservation Biology - B.S.
    • Kent, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in Environmental Sciences and Studies
    • Lugano, Zwitserland