Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Barry University College of Arts and Sciences

Invoering

Bij Barry University College of Arts and Sciences is leren een belangrijk onderdeel van het universitaire leven, met de nadruk op studentenonderzoek, stages en serviceleren. Met dit soort onderwijs ben je voorbereid op welk pad je ook kiest in het leven.

Of je nu van kunst, geesteswetenschappen of wetenschappen houdt, onze 10 afdelingen bieden je stimulerende academische programma's die je voorbereiden om toekomstige uitdagingen met vertrouwen en kennis aan te gaan. Als niet-gegradueerde student kun je kiezen uit majors binnen 10 afdelingen van het College of Arts and Sciences: biologie, communicatie, Engels en vreemde talen, schone kunsten, geschiedenis en politieke wetenschappen, wiskunde en informatica, natuurwetenschappen, psychologie, sociologie en Criminologie en theologie en filosofie.

Of je nu een carrière wilt opbouwen, je huidige vooruitzichten wilt verbeteren of je perspectief wilt verbreden, onze afstudeerprogramma's geven je de opleiding die je nodig hebt. Je leert van faculteiten met ervaring in hun vakgebied en die auteurs en redacteuren zijn van gerespecteerde tijdschriften en wetenschappelijke boeken, functionarissen in professionele organisaties en ontvangers van professionele onderscheidingen. Je kunt kiezen uit post-baccalaureaat-programma's binnen 3 afdelingen van het College of Arts and Sciences: Fine Arts, Psychology en Theology and Philosophy.

Onze professoren kiezen ervoor om naar Barry te komen omdat lesgeven belangrijk voor hen is. Hoewel ze actief zijn in onderzoek, studiebeurzen en creatieve / prestatieactiviteiten, richt Barry's faculteit zich eerst op jouw leren. Ze zullen u begeleiden om wat u in de klas leert in praktijk te brengen door middel van een breed scala aan leeractiviteiten.

Onze studenten weten dat ze kunnen verwachten dat ze zich tot hun professoren wenden om hun interessegebieden en het leven in het algemeen te begrijpen. Onze studenten hebben hun onderzoek samen met onze faculteit gepubliceerd, gepresenteerd op conferenties, prijzen gewonnen voor hun werk, zeer competitieve prijzen ontvangen en zijn geaccepteerd op de beste graduate schools.

Je krijgt veel kansen om een verschil te maken in de wereld. Van het helpen van Haïtiaanse jongeren bij het opbouwen van alfabetisering en levensvaardigheden, het overbruggen van de digitale kloof in een wijk in Liberty City en het bestrijden van huiselijk geweld, onze studenten veranderen de wereld ten goede.

Locaties

  • Miami Shores

    Northeast 2nd Avenue,11300, 33161, Miami Shores

    Vragen