Keystone logo
Bastyr University Bsc in geïntegreerde menselijke biologie
Bastyr University

Bsc in geïntegreerde menselijke biologie

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 26.523 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Bachelor of Science met een Major in Integrated Human Biology dient als een uitstekende voorbereiding op een carrière als een 21e-eeuwse huisarts of biomedisch onderzoeker. Dit volledig geaccrediteerde bachelordiploma leidt studenten met de competenties die nodig zijn om een ​​reeks van professionele graden (natuurgeneeskundig arts, arts, tandarts, apotheker), paramedische zorg graden (assistent-arts, verpleegkundige, fysiotherapeut) of graduate studies voort te zetten in de biologische wetenschappen.

Met een focus op hands-on wetenschappelijk onderzoek, deze progressieve programma trekt verbindingen tussen fysiologie, anatomie, celbiologie, biochemie en genetica - eerder dan het onderwijzen van elk onderwerp apart. Deze verschillende benadering helpt studenten ontrafelen de complexiteit van humane biologie en ontwikkelen van een uniforme inzicht in de structuur en functie van het lichaam. Op deze manier verwerven studenten een sterke basis in de biologische wetenschap en de ontwikkeling van kritisch denken vaardigheden van cruciaal belang voor een loopbaan in de biologie en gezondheid.

Nieuwe studenten moeten 90 college credits aan te gaan hebben afgerond. Het programma laat community college studenten om een ​​diploma te voltooien en is ook ingenomen met de overdracht studenten van de traditionele vier jaar hogescholen.

Programma Kenmerken

 • Excellentie in het onderwijs en mentoring - Kleine klassen, een inleidend seminar in het eerste kwartaal, en de faculteit mentorschap in het hele programma al foster een ondersteunende leeromgeving, aan te moedigen samenwerkend leren en ontwikkelen van communicatieve vaardigheden.
 • Nadruk op wetenschappelijk onderzoek vaardigheden - Studenten deelnemen aan hands-on, onderzoekend laboratoria en moet een onderzoeksvoorstel te voltooien. Studenten die een origineel onderzoeksproject ook. Aanvullend onderzoek mogelijkheden zijn beschikbaar via de Bastyr University Research Institute.
 • Multidisciplinaire keuzevakken - Studenten kunnen electieve cursussen in de psychologie, voeding, kruiden wetenschappen en andere disciplines die een brede kijk op de menselijke gezondheid te bieden te nemen.
 • University middelen - met inbegrip van de financiële steun, modern studentenhuisvesting, een hele voedsel eet commons, een gezondheidswetenschappen bibliotheek en een 51-acre Seattle-area campus.
 • Sereen, bosrijke omgeving - De campus van de universiteit grenst aan de tweede grootste meer van Washington en de 316-acre Saint Edward State Park, die mijlen van wandelen, hardlopen en fietspaden voorzien.
 • Een divers studenten - Bastyr trekt undergraduate, graduate en professionele studenten uit de hele Verenigde Staten en 28 andere landen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Science in genetica en biotechnologie
  • Las Cruces, Verenigde Staten
 • Bachelor of Arts in zelfgeïnitieerde major
  • Columbia, Verenigde Staten
 • Bachelor of Arts in het secundair onderwijs - specialisatie biologie
  • Greenville, Verenigde Staten