Keystone logo
Bath Spa University BA (Hons) in Dans
Bath Spa University

BA (Hons) in Dans

Bath, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 16.905 / per year *

Op de campus

* voltijds internationaal | deeltijd VK: £4.625 | voltijds VK: £9.250 | voltijds professioneel stagejaar VK: £1.850 internationaal: £3.381

Invoering

Dompel jezelf onder in een spannende en uitdagende artistieke omgeving. Als je dans studeert aan de Bath Spa University, doe je mee aan een opleiding met een sterke focus op praktisch studiowerk. Je gebruikt dans om jezelf en de wereld om je heen te verkennen binnen een inspirerende en ondersteunende gemeenschap van mensen.

Deze Dance graad is ontworpen om u vaardigheden en ervaringen in het maken van nieuw werk voor de uitvoering. Het verkennen van creatieve ideeën staat centraal in het ethos van Dance at Bath Spa en je krijgt regelmatig de gelegenheid om je projecten te presenteren naast je collega's en ons netwerk van professionele kunstenaars. De cursus is geschikt voor creatieve mensen die op zoek zijn naar een diploma dat zowel fysiek als intellectueel stimulerend is.

Professioneel plaatsingsjaar

Overzicht

Dit optionele plaatsingsjaar biedt u de mogelijkheid om professionele ervaring te identificeren, aan te vragen en veilig te stellen, normaal gesproken bestaande uit één tot drie plaatsingen gedurende minimaal negen maanden. Succesvolle afronding van deze module zal aantonen dat u in staat bent om een baan op universitair niveau veilig te stellen en te behouden.

Door de module te voltooien, heb je recht op de toevoeging van 'met Professional Placement Year' aan je diploma.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Programma levering

Over de school

Vragen