We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Batumi Arts Teaching University

Batumi Arts Teaching University

Batumi Arts Teaching University

Invoering

De Batumi Art Teaching University is het toonaangevende educatieve centrum op artistiek gebied. Batumi Art University is de enige kunstinstelling voor hoger onderwijs die tegelijkertijd les geeft in alle vier de richtingen: theater, film, muziek en beeldende kunst. Er is onderwijs in twee cycli aan de universiteit: BA- en MA-cycli. Er zijn ook enkele educatieve programma's voor diplomaspecialisten.

Ballet Studio, het Institute of Art en het Batumi Zakaria Paliashvili State Conservatory zijn verenigd onder de Batumi Art Teaching University.

Het Instituut voor Kunst en Conservatorium (later de Faculteit der Kunst) bracht honderden professionele kunstenaars voort die met succes activiteiten ontplooien in binnen- en buitenland. Ze nemen nog steeds actief deel aan het culturele leven van onze stad.

De onderwijsprogramma's worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde specialisten die in Batumi werken en door uitgenodigde professoren van partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ze voeren actief lesgeven, professioneel presterende en wetenschappelijke activiteiten.

Locaties

  • Batumi

    L.Asatiani Street № 37, Batumi 6004, Georgia, 6004, Batumi

    Vragen