Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Invoering

Over ons

Bay Atlantic University is in 2013 opgericht als een private maar non-profit instelling voor hoger onderwijs die een unieke en onschatbare mogelijkheid biedt om wereldburgers te trainen die over de nodige instrumenten beschikken om onze globale visie waar te maken.

Bay Atlantic University is een zeer gerespecteerde instelling met 46 jaar educatieve ervaring met gekwalificeerde en ervaren professoren in de internationale arena van het onderwijs. We bieden een academisch gerichte, uitdagende en stimulerende leerervaring. Gelegen in het politieke en historische hart van de natie, geniet u gegarandeerd van de echte Amerikaanse ervaring.

BAU Campus

Bay Atlantic University ligt in het centrum van DC, omringd door bedrijven, restaurants en winkelcentra. Het is een geweldige plek voor studenten die willen leren over de ins en outs van het culturele en politieke weefsel van de Verenigde Staten in een veilige en vriendelijke gemeenschap.

Als multiculturele stad zijn er verschillende attracties voor iedereen. De meeste evenementen zijn gratis, dus iedereen kan genieten van de musea, parken, dierentuinen en monumenten. Vervoer is gemakkelijk door de stad, aangezien de metro en bussen tot 3 uur 's nachts rijden.

Het weer is warm en vochtig in de zomer, aangenaam in de lente en de herfst, en mild met seizoensgebonden sneeuwval in de winter.

Bay Atlantic University Washington, DC ligt op korte loopafstand van veel van de belangrijkste toeristische attracties van DC. Het Witte Huis ligt pal naast ons gebouw. De National Mall, waar de meeste musea van de stad liggen, ligt op slechts tien minuten afstand. Alles wat niet in de buurt is, is eenvoudig toegankelijk met het openbaar vervoer.

Onze missie

Bay Atlantic University is gericht op het bieden van een unieke en onschatbare mogelijkheid om wereldburgers te trainen die over de nodige instrumenten beschikken om onze globale visie waar te maken. Het is een integraal onderdeel van onze missie om creativiteit en aandachtigheid te benadrukken bij alle inspanningen van onze studenten en deze af te studeren als zeer wenselijke en universeel inzetbare individuen.

"De missie van Bay Atlantic University is om kwalitatief hoogstaand Amerikaans onderwijs wereldwijd te bieden via een verscheidenheid aan marktgestuurde programma's die de intellectuele nieuwsgierigheid, kritisch denken en creativiteit stimuleren die dringend nodig zijn in de wereldwijde gemeenschap."

Doelen: om haar missie te vervullen, heeft de universiteit de volgende strategische doelen gesteld.

 1. Bied een verscheidenheid aan graad- en diplomaprogramma's aan in opkomende en veelgevraagde gebieden
 2. Om onderwijs te bieden dat technische, professionele en kritisch denkende componenten in evenwicht brengt in een poging om tegemoet te komen aan de behoeften van een diverse gemeenschap van studenten

Doelstellingen: In een poging om zijn strategische doelen te bereiken, heeft de universiteit de volgende doelstellingen vastgesteld.

 • Om een ​​goede leerervaring te garanderen door gekwalificeerde docenten in dienst te nemen die zich inzetten voor uitstekend onderwijs
 • Zorgen voor relevante curricula door input van de raad van bestuur, adviesraden van de industrie, academische partners en afgestudeerden
 • Om ervoor te zorgen dat de universiteit over voldoende fysieke en financiële middelen beschikt om continu kwaliteitsvol onderwijs te bieden

Onze visie

Wij zijn een studentgerichte instelling met een globale visie. Onze filosofie is om studenten voor te bereiden met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de uitdagingen van de toekomstige wereldwijde gemeenschap aan te gaan met behulp van geavanceerde instructietechnologieën en onderwijsmethoden om op de markt reagerende programma's te creëren. Langdurig succes voor de universiteit, evenals het vestigen van een reputatie voor kwaliteitsonderwijs, hangt af van de leerplanontwikkeling en de resultatenmeting. Het vermogen van de universiteit om studenten aan te trekken en te behouden, het vermogen van studenten om aan bedrijfs- en branchevereisten te voldoen en het tevredenheidsniveau van afgestudeerden en werkgevers zijn de kritische maatregelen voor succes.

Kernwaarden

Bay Atlantic University streeft ernaar om onderwijs en wetenschap van de hoogste kwaliteit te bieden - om de grenzen van kennis te verleggen en mensen voor te bereiden op hun leven, werk en leiderschap. Sommigen van ons leveren onze bijdrage door direct deel te nemen aan onderwijs, leren en onderzoek, anderen door deze kernactiviteiten op essentiële manieren te ondersteunen en mogelijk te maken. Wat onze individuele rollen ook zijn, en waar we ook werken binnen de Bat Atlantic University, we zijn het elkaar verschuldigd om bepaalde basiswaarden van de gemeenschap hoog te houden. Waaronder:

 • Respect voor de rechten, verschillen en waardigheid van anderen
 • Eerlijkheid en integriteit in alle omgang
 • Nauwgezet streven naar uitmuntendheid in iemands werk
 • Verantwoordelijkheid voor acties en gedrag op de werkplek

Hoe meer we deze waarden omarmen in ons dagelijks leven, hoe meer we een omgeving van vertrouwen, samenwerking, levendig onderzoek en wederzijds begrip creëren en onderhouden - en een verbintenis tot onderwijs en wetenschap bevorderen, die we allemaal delen.

Bovendien geloven we dat we bij Bay Atlantic University niet alleen leren in traditionele klaslokalen. De universiteit zet verschillende afstandsonderwijs- en telecommunicatiemethoden in om overal ter wereld kwaliteitsvolle onderwijsdiensten te bieden, vooral voor degenen die niet-bevoorrecht zijn of traditioneel onverdiend zijn.

Wereldwijde outreach

Internationaal onderwijs is een al lang bestaand onderdeel van de wereldwijde missie van Bay Atlantic University, die een breed scala aan initiatieven omvat, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland, om de uitwisseling van kennis over internationale grenzen heen mogelijk te maken. De universiteit is gebaseerd op het uitgangspunt dat het hoger onderwijs moet berusten op een solide basis van de interculturele dialoog tussen studenten en docenten van over de hele wereld.

Studenten bij BAU worden aangemoedigd om enige tijd van hun studie in het buitenland door te brengen, om hun kennis over andere provincies en culturen te vergroten, evenals over mondiale problemen waarmee we vandaag allemaal te maken hebben. Hiertoe kunnen studenten netwerkcampussen in Istanbul, Berlijn en Cyprus bezoeken.

Locaties

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Vragen