Keystone logo
bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

Invoering

Uw toekomst is ons heden.

Als onderdeel van haar internationale expansie opent bbw Hochschule, met vestigingen in India en China, de Italiaanse vestiging in Venetië onder de naam bbw Italy.

bbw Hochschule is een wettelijk erkende particuliere universiteit en is gecertificeerd door het Duitse Ministerie van Onderwijs met bachelors en masters die geldig zijn in heel Europa; grote multinationale ondernemingen zijn zowel in de raad van bestuur als in het wetenschappelijk comité aanwezig om de cursusinhoud te sturen in de richting van de huidige en toekomstige arbeidsmarktvraag, en als plaatsingsnetwerk voor de stages die deel uitmaken van de opleiding.

bbw Hochschule startte haar activiteiten in Berlijn in 2007 met als doel een sterke academische partner te zijn voor de Berlijnse en Brandenburgse economie. bbw is snel gegroeid door cursussen te ontwerpen om aan de behoeften van lokale bedrijven te voldoen. In slechts tien jaar tijd is het de grootste particuliere universiteit in de regio geworden. Deze groei is aangewakkerd door een niet-aflatende inzet voor de academische ontwikkeling van onze studenten.

Enkele boardpartners: Siemens, Bombardier Transportation, Daimler, Holiday inn, Tui Cruise Otis, Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, asr Allianz, DB Engineering Consulting, DB Mobility Logistics.

Door de combinatie van praktische en theoretische training van bbw zijn meer dan 10.000 studenten hun carrière begonnen met een set vaardigheden die hen in staat stelt onmiddellijk aan het werk te gaan als zowel academische specialisten als managers. We zijn trots op elke afgestudeerde en streven er voortdurend naar om hen op te leiden op een manier die hen het beste voorbereidt op de problemen en uitdagingen die hen te wachten staan in een steeds internationaler wordende arbeidsmarkt. Een belangrijke manier waarop we dit doen, is door in contact te komen met en samen te werken aan onderzoeks- en academische uitwisselingsprojecten met vooraanstaande universiteiten over de hele wereld. Door deze focus breidde bbw zijn aanwezigheid uit buiten de regio Berlijn en Brandenburg door middel van strategische internationale partnerschappen en allianties met instellingen in Italië, Azië, Afrika en Rusland - terwijl het nauwere relaties ontwikkelde met zakenpartners binnen de Europese Unie.

bbw Italië biedt een scala aan opleidingen aan die gebaseerd zijn op de huidige en toekomstige eisen van de arbeidsmarkt, met een specifieke focus op de praktische aspecten van bedrijfsprocessen en op stages bij bedrijven die deel uitmaken van het internationale bbw Hochschule netwerk.

Het diploma, afgegeven in Berlijn, is wettelijk erkend op Europees niveau, volgens de Bologna-conventie van 1999, ondertekend door de gezamenlijke verklaring van de Europese ministers van Hoger Onderwijs.

De opleiding is specifiek ontworpen om een internationale mentaliteit te trainen en om kansen te creëren om in het buitenland te werken in het zakelijke netwerk van bbw Hochschule.

Cursussen worden in het Engels gegeven.

Duitse lessen zullen deel uitmaken van een studieprogramma om het concurrentievermogen van de toekomstige studenten te verbeteren en hen in staat te stellen beter te integreren tijdens hun verblijf in Duitsland tijdens de laatste fase van hun bachelordiploma en tijdens hun internationale stage.

Naast de studiemodules zijn er, afhankelijk van de gekozen opleiding, één of twee verplichte stages van minimaal twaalf weken met maar liefst 450 werkuren.

Alle trainingsmodules bevatten 25% e-learning. Dit percentage kan tijdelijk oplopen tot 100% afhankelijk van de huidige omstandigheden met betrekking tot Covid-19.

Statistieken

Graduate Survey 2019: 70% van de afgestudeerden heeft al een baan gevonden tegen de tijd dat ze afstuderen of is bezig met afstuderen. 97% is binnen een jaar na afstuderen in dienst.

  Beurzen en financiering

  Locaties

  • Venice

   Fondamenta Zattere Ai Saloni 18/M 30123, , Venice

   Vragen