Keystone logo
bbw Italy | Venice Bachelor in bedrijfsbeheer en techniek
bbw Italy | Venice

Bachelor in bedrijfsbeheer en techniek

Venice, Italië

7 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 23.100 *

Blended, Afstand leren

* 42 maandelijkse termijnen @ 525€ : € 22.050

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Al in een vroeg stadium van hun carrière moeten ingenieurs de financiën beheren en managers moeten omgaan met technologieën. Business Management en Engineering bij bbw Hochschule - combineert deze twee vakgebieden. Industrie 4.0 zorgt voor een revolutie in productie en productie en opent de deur naar een tijdperk van 'slimme industrie' waarin mensen, apparaten, objecten en systemen worden gecombineerd om dynamische, zelforganiserende productienetwerken te vormen.

Het verbindt innovatieve embedded-systeemproductietechnologieën met slimme productieprocessen om de weg vrij te maken voor een nieuw industrieel tijdperk, dat de waardeketens en bedrijfsmodellen van de industrie en productie in de slimme fabrieken van morgen radicaal zal veranderen. Er wordt een toename van de productieproductiviteit met tot wel 50 procent verwacht, waarbij de helft van de huidige benodigde middelen wordt gebruikt. De eisen aan managers zijn zeer divers geworden in zowel kleine als middelgrote bedrijven. Taken als planning en organisatie van bedrijfsprocessen, afstemming van werkprocessen en personeelsmanagement tot en met budgetvoorbereiding en -beheersing tonen aan dat de bedrijfsvoering tegenwoordig bovengemiddeld op zoek is naar gekwalificeerde generalisten. Tegelijkertijd wordt een overeenkomstige diepgang verwacht in technische vraagstukken.

De combinatie van generalist en specialist in één persoon is een cruciale basis voor het professionele succes van managers. Door te kiezen voor de opleiding "Business Management and Engineering" leg je de basis als interdisciplinair industrieel ingenieur.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen