Keystone logo
Benedict College

Benedict College

Benedict College

Invoering

Benedict College is een college waar de ervaring van elke student in academische, residentiële en co-curriculaire activiteiten transformatief en klantgericht is; tegelijkertijd werken de Benedictus-docenten en het personeel in een op samenwerking gebaseerde, transparante omgeving waar op gegevens gebaseerde beslissingen ook met mededogen worden omgord.

Benedict College is een plaats van fulltime leren van de klas, naar het speelveld, naar de verblijfszaal en naar de gemeenschap waar de erfenis van " BC " als inclusief, baanbrekend en "familie" wordt gerespecteerd en gekoesterd.

Transformatief onderwijs, innovatie in technologie en ondernemerschap, en toewijding aan de gemeenschap komen allemaal samen in een dynamische omgeving waar studenten een opleiding krijgen die hen voorbereidt om de wereldmarkt te betreden met uitzonderlijke culturele en professionele competenties die hen in staat zullen stellen bij te dragen aan de duurzaamheid en economische groei van de gemeenschappen waar ze wonen, werken en spelen.

Daarom is Benedict College niet alleen een kracht ten goede in de samenleving, maar Benedict zet zich in om een transformatieve leeromgeving te bieden, gecreëerd door hoogopgeleide en uitgeruste professionals, die alle studenten in staat stelt hun hoogste potentieel te realiseren.

Benedict College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om baccalaureaat-graden toe te kennen.

Locaties

  • Columbia

    Harden Street,1600, 29204, Columbia

    Vragen