Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

Invoering

Beacon College is een geaccrediteerde, liberale kunstinstelling voor hoger onderwijs, die op unieke wijze voorziet in de onderwijsbehoeften van studenten met leerstoornissen, Attention Deficit Hyperactivity Disorder en andere leerverschillen.

Beacon College is een competitieve instelling voor hoger onderwijs in kunst, wetenschappen, zaken en technologie die zich specifiek richt op de voorbereiding en het succes van studenten met leermoeilijkheden, ADHD en andere leerverschillen. Beacon wordt erkend als een van de meest vooraanstaande Amerikaanse instellingen in deze niet-gegradueerde specialiteit op het gebied van onze missie en focus.

Beacon College was het eerste in het land dat geaccrediteerd was om bachelordiploma's exclusief toe te kennen aan studenten met leerstoornissen en ADHD. Het College zet zich in voor het succes van de student en biedt academische en persoonlijke ondersteuningsdiensten die elke student helpen zijn / haar doelen te bereiken. Beacon College is echt een gemeenschap die elk lid ervan verwelkomt, accepteert en ondersteunt.

Er is veel aan Beacon College dat buitengewoon visionair is en buitengewoon succesvol. Onze studenten en afgestudeerden geven een levend getuigenis van de invloed, waarde en impact van onze educatieve missie. In het afgelopen decennium hebben ze ongeëvenaarde successen geboekt in het Amerikaanse hoger onderwijs.

Locaties

  • Leesburg

    East Main Street,105, 34748, Leesburg

    Vragen