Keystone logo
Beloit College Ancient Mediterranean Studies, BA
Beloit College

Ancient Mediterranean Studies, BA

Beloit, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Onderzoek zelf de verhalen van en over de Grieks-Romeinse wereld: hun literatuur, mythologieën, de materiële overblijfselen en talen. Onderzoek de puzzels die nog steeds onopgelost en onoplosbaar zijn, van oude medische behandelingen tot gladiatorengevechten. Gebruik je creativiteit en analytische vaardigheden om nieuwe oplossingen voor die puzzels voor te stellen.

Door een puzzel op te lossen waarvan de meeste stukjes ontbreken, worden unieke en veelzijdige vaardigheden ontwikkeld. We combineren data-analyse met out-of-the-box probleemoplossing, nauwkeurig vertalen met creatieve communicatie, en close reading met fantasierijke probleemoplossing. Deze vaardigheden zijn essentieel voor een breed scala aan loopbaantrajecten. Onze alumni hebben hun "GLAM" gebruikt voor overheid, recht, zaken, marketing, webdesign, management en onderwijs, om er maar een paar te noemen.

Ons programma is onderscheidend omdat we niet alleen geven om het verleden en de relatie met het heden. Door de mediterrane oudheid te bestuderen, kunnen we de waarden, vooroordelen en vooroordelen van vandaag zien en ondervragen. De fundamenteel creatieve aard van deze discipline geeft ons de middelen om anders over morgen te denken en nieuwe structuren en oplossingen te creëren die onze wereld rechtvaardiger en rechtvaardiger maken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen