Keystone logo
Berea College Bachelor of Art in Afrikaanse en Afro-Amerikaanse studies
Berea College

Bachelor of Art in Afrikaanse en Afro-Amerikaanse studies

Berea, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het Department of African and African American Studies (AFR) biedt studenten een wetenschappelijk inzicht in de culturen, het denken, de politiek, het sociale leven, de materiële structuren en de voortdurende strijd die de Black-ervaring bepalen. De interdisciplinaire benadering van Afrikaanse en Afro-Amerikaanse studies stelt studenten in staat kritisch te denken over een spectrum van gebieden, waaronder geschiedenis, psychologie, milieu- en landbouwwetenschappen, genderstudies, studies over vrede en sociale rechtvaardigheid, transnationale migratie, politieke wetenschappen, economie, gezondheid , media en technologie, kunst, literatuur, muziek, theater en andere vormen van expressieve cultuur.

Door de geavanceerde, toegewijde studie van de major en de aanvullende, wetenschappelijke verrijking van de minor, verdiept de afdeling African and African American Studies de totale ervaring van studenten. We bieden nieuwe manieren om de wereld te lezen, bekritiseren en actie te ondernemen door gebruik te maken van de perspectieven en het wereldbeeld van zwarte mensen in de Afrikaanse diaspora.

Ons curriculum is ontworpen om studenten te leren de theoretische, materiële en culturele interventies van mensen van Afrikaanse afkomst te verduidelijken en kritisch te gebruiken. AFR leert studenten niet alleen hoe ze de omstandigheden kunnen analyseren die de Black-ervaring hebben beïnvloed, maar we stellen studenten ook in staat om praktische, actieve reacties op structuren en ideologieën van raciale onderwerping te innoveren.

AFR-majors hebben de mogelijkheid om te assisteren bij door de faculteit geleide onderzoeksprojecten en hun eigen onderzoek uit te voeren met behulp van een verscheidenheid aan studiefinanciering. Onafhankelijk onderzoek en uitstekende sluitstukprojecten worden aan het einde van elk jaar gehonoreerd.

AFR-studenten krijgen ook stageplaatsen die aansluiten bij een breed scala aan intellectuele en carrièrebelangen - van geschiedenis tot politieke wetenschappen tot kunst. AFR-studenten krijgen ook educatieve verrijking, professionele ontwikkeling en netwerkmogelijkheden door middel van conferenties, leertochten, studie in het buitenland en andere interactieve ervaringen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen