Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Invoering

Een universiteit in het hart van Berlijn - internationaal en wereldwijd verbonden

Berlin International - University of Applied Sciences is een door de staat erkende en non-profit Duitse hogeschool in het centrum van Berlijn. We zijn vastbesloten om een uitdagend, innovatief en praktijkgericht onderwijs aan te bieden dat het academische, culturele en taalkundige potentieel van onze studenten bevordert en hen voorbereidt op internationale carrières in een geglobaliseerde wereld.

Met onze diverse studenten en academische medewerkers uit meer dan 48 landen en 5 continenten, belichaamt onze universiteit internationaliteit en biedt een open, interculturele en inspirerende studieatmosfeer.

Berlin International University of Applied Sciences maakt ook deel uit van een groeiend internationaal universitair netwerk, waaronder universiteiten, campussen en academische centra in Hong Kong, Istanbul, Washington DC, Rome, Silicon Valley, Toronto en Batumi, waardoor er ruime mogelijkheden zijn voor studie- en stageuitwisselingen. Onze studenten kunnen ook deelnemen aan verschillende Erasmus-programma's.

Engelse bacheloropleidingen - ontwerp- en bedrijfskunde

De voertaal in alle opleidingen is Engels. Voor studenten die hun Engels nog moeten goedkeuren, bieden wij een Engels voorbereidend programma. Om de internationale carrièremogelijkheden verder te bevorderen, worden taalcursussen aangeboden als keuzevakken.

De kwaliteit van al onze programma's is positief geëvalueerd en geaccrediteerd door het door de staat erkende bureau ACQUIN.

Waarom studeren aan de Berlin International?

 • Alle programma's in het Engels
 • Praktische implementatie
 • Leren in kleine groepen
 • Onderdeel van een wereldwijde gemeenschap

Onze visie

De visie van Berlin International University of Applied Sciences is om studenten een studentgerichte internationale en interculturele onderwijsomgeving te bieden om hun intellectuele groei, wijsheid en creativiteit te stimuleren en te ontwikkelen. Het academische en administratieve personeel zet zich in om studenten te begeleiden en voor te bereiden op productieve carrières en verantwoordelijk burgerschap in een mondiale samenleving. BI streeft ernaar een van de toonaangevende particuliere universiteiten in Duitsland te zijn op het gebied van intercultureel en interdisciplinair onderwijs en toegepast onderzoek. Onze academische doelen omvatten een toewijding aan op kennis gebaseerde oplossingen en maatschappelijke problemen, evenals bijdragen aan innovatie en ontwikkeling in de samenleving. Daarnaast bevordert BI intercultureel en transnationaal begrip door middel van internationale academische samenwerking en gezamenlijke projecten. In dit opzicht profiteert het van zijn nauwe relatie met BAU Global Education Network, dat uit vijf universiteiten bestaat. Alle universiteiten in dit netwerk delen de kernwaarden integriteit, respect, excellentie, innovatie en sociale verantwoordelijkheid. Als een onafhankelijke instelling binnen dit netwerk heeft Berlin International - University of Applied Sciences zijn eigen individuele missieverklaring en academisch profiel dat is aanvaard door de Academische Senaat.

Maak deel uit van een wereldwijde gemeenschap

Studenten uit 48 landen studeren aan de Berlin International University of Applied Sciences. Berlin International maakt deel uit van een wereldwijd netwerk waarmee studenten op verschillende locaties kunnen reizen en studeren. Daarnaast profiteert de universiteit van een groot aantal samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld. Studeren bij Berlin International biedt studenten unieke mogelijkheden om in het buitenland te studeren en een geïnternationaliseerde studie-ervaring die hen voorbereidt op hun carrière in een geglobaliseerde werkomgeving.

Statistieken

Berlijn Internationale feiten

 • 70 verschillende nationaliteiten studeren en geven les bij Berlin International
 • 66% van onze studenten is internationaal en afkomstig uit vier continenten
 • 84% van ons onderwijzend personeel heeft gestudeerd of gewerkt aan internationale universiteiten
 • 100% persoonlijk contact met hoogleraren en docenten

  Locaties

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Vragen