Keystone logo
Berry College

Berry College

Berry College

Invoering

Berry is nationaal erkend voor academische excellentie en buitengewone waarde en is een onafhankelijke, gemengde universiteit van ongeveer 2.100 studenten. Al meer dan een eeuw biedt het College een alomvattend vrijzinnig kunstonderwijs dat een evenwicht biedt tussen intellectuele verkenning, praktisch leren en karakterontwikkeling

Opgericht door Martha Berry in 1902 als de Boys Industrial School met de missie om educatieve kansen te bieden aan arme kinderen in het zuiden van het platteland, werd Berry een vierjarige gemengde school in 1926. Historisch gezien niet-confessioneel, omarmt het College christelijke principes als inclusiviteit en service , moedigt onderzoek van geloof en waarden aan, en is gastvrij en respectvol voor mensen met alle religieuze achtergronden.

Berry biedt uitzonderlijke bacheloropleidingen in de wetenschappen, geesteswetenschappen, kunsten en sociale wetenschappen (42 majors en 38 minoren), evenals bachelor- en master-kansen in het bedrijfsleven en de lerarenopleiding.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Mount Berry

    Mount Berry, Verenigde Staten

    Vragen