Keystone logo
Bethany Lutheran College BA in computerwetenschappen
Bethany Lutheran College

BA in computerwetenschappen

Mankato, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bethany's Bachelor of Arts in Computer Science levert de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een carrière te starten in het financieel lonende en veelgevraagde computergebied. Ons solide vrije kunstenonderwijs ontwikkelt communicatie, kritisch denken en creativiteit, vaardigheden die door werkgevers in dit competitieve veld worden gewaardeerd.

De major is ontworpen om te passen bij de cultuur van de vrije kunsten en tegelijkertijd de striktheid te bieden die nodig is op het gebied van informatica. Studenten worden aangemoedigd om verschillende cursussen uit andere disciplines te volgen, zoals wiskunde, mediakunst, muziek, communicatie en bedrijfskunde. Deze basis in de vrije kunsten helpt onze studenten om innovatieve probleemoplossers, communicatoren, leiders en levenslange leerlingen te zijn in de steeds veranderende wereld van technologie.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in Computer Science
    • Erie, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in computerwetenschappen
    • Greenville, Verenigde Staten
  • BA in kunstmatige intelligentie en datawetenschap
    • Warsaw, Polen