Keystone logo
Beulah Heights University

Beulah Heights University

Beulah Heights University

Invoering

Beulah Heights, opgericht in 1918, staat bekend als een van de oudste en snelst groeiende Bijbelse instellingen van het land. Beulah Heights University , gelegen in de prachtige stad Atlanta, Georgia, streeft naar hoger onderwijs gebaseerd op de protestantse christelijke traditie.

Beulah Heights is er trots op erkend te worden voor zijn academische bezigheden en zijn toewijding aan de christelijke missie. Beulah Heights University is trots op haar erfgoed als opleidingsinstituut voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van ethisch leiderschap voor het ministerie en de markt. Beulah Heights University (BHU) biedt studenten een curriculum dat is gecentreerd in de kernwaarden van Bijbelse onfeilbaarheid, integriteit, wereldwijde missies, toegewijde dienaarschap en diversiteit die geschikt zijn voor christelijk leiderschap in een groot aantal arena's.

Hoewel Beulah Heights genesteld is in het historische Grant Park-gebied van de metropool Atlanta, breidt het zijn bereik uit tot de vier uithoeken van de aarde. Beulah Heights koestert de leiderschapsvaardigheden van studenten door hen bloot te stellen aan mogelijkheden voor internationale bediening via missieprogramma's en korte buitenlandse reizen. Beulah Heights heeft zijn leiderschapscurriculum gestructureerd om training over de hele wereld aan te bieden, waardoor het internationaal een verschil maakt in kerken, overheidsinstanties en bedrijven. Bovendien is het curriculum op maat gemaakt om studenten kennis te laten maken met geesteswetenschappen, wetenschappen, effectieve communicatieve vaardigheden en andere professionele studies.

Locaties

  • Atlanta

    Berne Street Southeast,892, 30316, Atlanta

    Vragen