Keystone logo
BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Invoering

BFSU-SolBridge

BFSU-SolBridge International School of Business is opgericht in overeenstemming met een visie om een ​​echt vooruitstrevend en sterk geïntegreerd programma voor bedrijfseducatie te creëren dat een internationaal onderwijsmodel voor bedrijven combineert met een diepgaand inzicht in de Chinese economie. De campus, gelegen aan de Beijing Foreign Studies University (BFSU), in de hoofdstad van China, biedt de perfecte setting voor een dergelijk dynamisch programma, gericht op Chinese bedrijven en hun zich ontwikkelende relaties met westerse en andere landen. Het wordt gerund door International Business School (IBS) van BFSU.

BFSU-SolBridge International School of Business biedt studenten een zeer relevante en unieke combinatie van onderwerpen, gericht op hedendaagse Chinese zakelijke belangen, Chinese cultuur, Aziatische waarden en geavanceerde westerse en Amerikaanse zakelijke praktijken en management. Studenten worden aangemoedigd om zichzelf te ontwikkelen tot verantwoordelijke, ethische bedrijfsleiders die omstreden bedrijfsproblemen oplossen met een sterke praktische en theoretische basis en culturele gevoeligheid.

Alle lessen en besprekingen van hedendaagse zakelijke vraagstukken worden in het Engels gedaan, op basis van de enorme kennis en ervaring van onze internationale faculteit. Daarnaast wordt een interactief en toegepast leermodel gevolgd om studenten waardevolle praktijkervaring te bieden in de bedrijfswereld.

De Chinese taal vormt een onderdeel van het curriculum om studenten beter voor te bereiden op het begrijpen van de lokale cultuur en economie en om te profiteren van het belonen van stage- en werkgelegenheidskansen in binnen- en buitenland.

Dean's bericht

In overeenstemming met de internationale visie van Beijing Foreign Studies University, al sinds de oprichting bijna 70 jaar geleden, hebben we met trots de krachten gebundeld met de krachtige Solbridge International School of Business van de Woosong University in Korea om de BFSU-SolBridge International School of business, een uniek educatief aanbod voor studenten die een leidende rol willen spelen in de op handen zijnde mondiale dominantie van de Chinese economie.

BFSU-SolBridge is ideaal gepositioneerd, zowel geografisch als historisch, om studenten de ultieme kans te bieden om zich te verdiepen in de meest veelbelovende economie ter wereld, terwijl ze tegelijkertijd een bedrijfseducatie van wereldklasse krijgen van leiders in de internationale zakelijke gemeenschap.

China is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid met enorme valutareserves, recordhandel en begrotingsoverschotten en buitenlandse directe investeringen waardoor het de jaloezie van de wereld wordt. Om dit krachtige tempo van groei te handhaven, roept China de meest intelligente jonge geesten op om deel te nemen aan het succes en grenzen te overschrijden om carrière te maken met grenzeloze internationale mogelijkheden.

Op BFSU-SolBridge komen studenten van over de hele wereld samen om hun individuele cultuur, taal en gewoonten in een Engels-sprekende omgeving te delen en zichzelf te promoten als wereldburgers en internationale bedrijfsleiders.

Ik voel me vereerd de mogelijkheid te hebben om BFSU-SolBridge International School of Business te leiden in deze spannende tijden en ernaar te streven onze inspanningen voort te zetten om een ​​innovatieve, vooruitstrevende en sterk geïntegreerde bedrijfseducatieomgeving voor verantwoordelijke toekomstige leiders te ontwikkelen.

Welkom bij BFSU-SolBridge!

PENG Long, Ph.D., professor

President Of Beijing Foreign Studies University

Contact

BFSU SolBridge-International School of Business

Beijing Foreign Studies University

Room 905, International Building, Beijing Foreign Studies University

No. 19 North Xisanhuan Avenue, Haidian District, Beijing, 100089, China

Telefoon: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

E-mail: [email protected]

Locaties

  • Beijing

    Haidian District, Beijing, , Beijing

Vragen