Keystone logo
Billy Blue College Of Design Bachelor of Interior Design (Residentieel)
Billy Blue College Of Design

Bachelor of Interior Design (Residentieel)

Ultimo, Australië

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Laten we iets duidelijk maken: residentieel interieurontwerp is niet alleen pronken met de koopjes die je in een smaakvol winkeltje in the middle of nowhere hebt gevonden, of het nieuwste op het gebied van Art Deco-geïnspireerde meubels. Het is een taal die spreekt tot het idee van een huis als zowel een fysieke als mentale plek.

In deze cursus onderzoek je en reageer je op hedendaagse kwesties in het denken over interieurontwerp in relatie tot de residentiële kant van de straat - onze vergrijzende bevolking, dakloosheid, veranderende genderrollen en definities van gezin. Je werkt met documentatie, planning, professionele ontwerppraktijk, plus nieuwe en / of milieuvriendelijke materialen aan de praktische kant.

Als onderdeel van onze exclusieve samenwerking in 2020 met de leider van de Australische designindustrie, Sibella Court, geven we vanaf september 2020 twee gelukkige studenten de kans om met Sibella Court zelf op avontuur te gaan in interieurontwerp! Krijg 50% korting op je cursusgeld, laat Sibella je mentor zijn aan het begin van je studie, krijg exclusieve toegang tot het studiokantoor van The Society Inc. voor onderzoek en nog veel, veel meer. Ga naar onze beurzenpagina voor meer informatie!

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Fine Arts in Interior Design
  • Paris, Frankrijk
 • Bachelor of Design
  • Brisbane, Australië
  • Kelvin Grove, Australië
 • Bachelor Interieurarchitectuur (Honours) (Co-op)
  • Ottawa, Canada