Keystone logo
© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

Invoering

Bij BIMM University bieden we een uitgebreid aanbod van cursussen in moderne muziek, podiumkunsten, filmmaken en creatieve technologie aan meer dan 8.000 studenten in 14 scholen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. We hebben een langdurige toewijding aan het verstrekken van de hoogste kwaliteit in de creatieve industrie onderwijs, zodat studenten om hun carrière potentieel te maximaliseren.

Al 40 jaar lang voorzien we onze studenten van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om aan de eisen van de creatieve industrie te voldoen - en studeren ze af met het gevoel klaar te zijn voor de industrie. Naast het academische leven, BIMM University biedt een gemeenschap gebouwd op een gedeelde passie, creativiteit en geloofssysteem. Onze inclusieve cultuur is de kern van alles wat we doen, bindt ons samen en drijft ons vooruit.

Over BIMM

Een universiteit voor de creatieve industrie

Al 40 jaar voorziet BIMM University haar studenten van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om te voldoen aan de eisen van de creatieve industrie.

Als BIMM-student maak je deel uit van een unieke creatieve gemeenschap met toegang tot ongeëvenaarde connecties en ervaringen uit de echte wereld. Je krijgt de kans om jezelf te zijn en te studeren in een omgeving die nauw samenwerkt met de industrieën waarin je je plek zult vinden.

We ontwerpen ons onderwijs om echt en aantoonbaar te voldoen aan de behoeften van de creatieve industrieën van vandaag en morgen. We bieden cursussen in muziek, film, media en podiumkunsten. Onze programma's worden geprezen om hun top onderwijskwaliteit en worden zeer gerespecteerd door werkgevers in de industrie.

Een nieuwe definitie van onderwijs in de creatieve industrie ten behoeve van iedereen

BIMM University is de thuisbasis van meer dan 8.000 studenten uit 100 verschillende landen. We zijn trots op onze diverse gemeenschap van medewerkers en studenten, waar samenwerking en netwerken de kern vormen van ons ethos.

BIMM inspireert de volgende generatie professionals uit de industrie door het creëren van inclusieve en creatieve leeromgevingen die barrières wegnemen en kansen creëren voor gelijke participatie in de creatieve industrie.

Locaties

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

 • Dublin

  62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

 • Birmingham

  93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

 • Manchester

  Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

 • London

  Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

 • Bristol

  25 King Square, BS2 8JN, Bristol

 • Berlin

  Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

 • Essex

  Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

Vragen