Keystone logo
BIMM University BA (Hons) Commerciële moderne muziek
BIMM University

BA (Hons) Commerciële moderne muziek

Dublin, Ierland

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* EU/IE-studenten| internationale studenten: € 13.500

Invoering

Als je een muzikant bent die een kwalificatie op universitair niveau wil behalen, maar ook je creatieve en commerciële potentieel wil benutten, dan is BA (Hons) Commercial Modern Music de juiste keuze om je te helpen van je passie voor muziek een carrière te maken.

Dit vierjarige programma heeft tot doel uw prestatievaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd uw carrièredoelen te bevorderen, met behulp van een deadlinegestuurde projectmanagementaanpak.

Bij BIMM Dublin begrijpen we dat live optreden de sleutel is om een geweldige muzikant te worden, dus je zult veel tijd op het podium doorbrengen om je te helpen je niche als artiest te ontwikkelen en te vinden.

Je zult je vaardigheden ook verder aanscherpen door les te krijgen in technieken, muziektheorie en stijlen in een breed scala aan genres, van pop, punk, folk en funk. De graad is zowel academisch als muzikaal uitdagend en biedt de perfecte balans tussen praktische en technische vaardigheden en theorie en analyse.

Je maakt deel uit van een creatieve gemeenschap van getalenteerde schrijvers, artiesten, kritische denkers en professionals uit de muziekindustrie met wie je kunt samenwerken en netwerken om je talent tot leven te brengen.

Via een reeks optionele modules, waaronder Performance in Context, Studio Musicianship, Digital Marketing in The Music Business, Studio Recording, Commercial Songwriting, Music Business Studies en Music Teaching Practice, kunt u het diploma afstemmen op uw eigen doelen.

Het leven bij BIMM zal je als muzikant en performer uitdagen. Het zal jou als fan ook inspireren, terwijl je unieke Masterclasses bijwoont met enkele van de beste spelers en muzikanten ter wereld. Je hebt ook de mogelijkheid om auditie te doen voor het BIMM-album en de komende BIMM-optredens.

Je cursus zal uitmonden in een professioneel project waarbij gebruik wordt gemaakt van academische onderzoeksvaardigheden of een proefschrift over analytische perspectieven, ontworpen om muziek te onderzoeken aan de hand van sleutelconcepten en theorieën die verband houden met culturele studies. Dit geeft u een voorsprong op de werkplek en vergroot de waardering en het begrip van uw culturele en sociale omgeving.

Dus waar wacht je op? Om je weg te vinden als muzikant, neem contact met ons op en wij brengen je in contact met een leven in de muziek.

Belangrijkste feiten

  • Wijze van deelname: Voltijds
  • Cursusduur: Vier jaar
  • Toekennende instelling: Technologische Universiteit Dublin
  • Levering op de campus: Dublin
  • TU-code: TU961
  • Niveau: 8
  • Taal van de studie: Engels
  • Eindprijs: Bachelor of Arts (Hons)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen