Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Italiaans (BA, Minor)
Binghamton University, State University of New York

Italiaans (BA, Minor)

Binghamton, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

May 2024

USD 7.070 *

Op de campus

* voor inwoners van de staat New York | voor inwoners van buiten de staat en internationale inwoners - $ 26.160

Invoering

De Italiaanse major biedt studenten de mogelijkheid om de rijke taal, de uitgebreide geschiedenis en de intrigerende cultuur van het prachtige land Italië te bestuderen. De beheersing van gesproken en geschreven Italiaans wordt ontwikkeld door de studie van een evoluerende artistieke traditie: middeleeuwse literatuur en cultuur, renaissancefilosofie, moderne Italiaanse poëzie en proza, hedendaagse cinema en nieuwe media.

Studenten die voor deze major kiezen, kiezen er vaak voor om de major te verdubbelen binnen een andere discipline, zoals geesteswetenschappen of sociale/natuurwetenschappen, om een holistisch studieplan op te bouwen.

Stages, onderzoeksmogelijkheden en meer

Studenten die op zoek zijn naar een stage moeten rekening houden met de vele mogelijkheden die in het buitenland worden aangeboden, bijvoorbeeld via het Lorenzo de' Medici Instituut, waar stages worden aangeboden op een groot aantal verschillende gebieden.

Studenten kunnen ook stage lopen op de afdeling Romaanse Talen. Dankzij ons stageprogramma kunnen Italiaanse majors met ons samenwerken als evenementenplanners en coördinatoren, waardoor alle studenten de kans krijgen om de taal die ze studeren te oefenen en meer te leren over de cultuur van de regio's waarin deze wordt gesproken.

Met ons Undergraduate Teaching Assistant-programma (UGTA) kunnen onze majors belangrijke vaardigheden ontwikkelen door voor de klas te staan en een sterke praktijkervaring op te doen van wat effectief lesgeven en communiceren inhoudt. Wij ondersteunen de aanvragen van onze studenten om een jaar lang les te geven in het buitenland en velen zijn uitgekozen om les te geven in het buitenland waar hun taalvaardigheid gewaardeerd wordt.

We maken gebruik van de mogelijkheden die de universiteit biedt voor de erkenning van excellentie door studenten te nomineren voor prijzen, beurzen en beurzen die een aanzienlijk verschil kunnen maken wanneer ze zich aanmelden voor graduate programma's of voor banen. Vanwege onze inzet hebben onze studenten bij hun afstuderen de Chancellor's Award for Student Excellence, Fulbright Scholarships en talloze Foundation Awards gewonnen.

Italiaanse majors die hun opleiding willen voortzetten en hun carrièrevooruitzichten willen verbeteren, kunnen een versnelde opleiding volgen om in vijf jaar hun BA in het Italiaans en hun MA of MPA te behalen.

Veel Italiaanse majors kiezen ervoor om in het buitenland te studeren om zich onder te dompelen in de doelcultuur en taal.

De faculteit van het Italiaanse programma bestaat uit uitstekende docenten en erkende wetenschappers op hun onderzoeksgebieden, waaronder:

  • Italiaanse taalkunde en retoriek
  • Italiaanse en Europese geschiedenis van 1800 tot heden
  • Italiaanse lyrische poëzie
  • Middeleeuwse wetenschap en magie
  • Moderne en hedendaagse film, literatuur en cultuur
  • De literatuur en historische invloed van Dante Alighieri

Versneld/4+1 graden

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in onze versnelde/4+1 opleidingen waarmee studenten in slechts 5 jaar hun bachelor- en masterdiploma kunnen behalen!

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen