Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Russische Studies (BA, Minor)
Binghamton University, State University of New York

Russische Studies (BA, Minor)

Binghamton, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

May 2024

USD 7.070 *

Op de campus

* voor inwoners van de staat New York | voor inwoners van buiten de staat en internationale inwoners - $ 26.160

Invoering

Het programma Russian Studies biedt een breed scala aan instructies, waarbij taaltraining wordt gecombineerd met cursussen (in het Engels gegeven) die blootstelling bieden aan de Russische literatuur en cultuur. Taalonderwijs strekt zich uit van het begin tot het gevorderde niveau. Instructie legt de nadruk op de basisvaardigheden - begrip, spreken, lezen en schrijven - en is in de eerste plaats bedoeld om praktische competentie te ontwikkelen in twee semesters. Voor erfgoedsprekers Russisch maakt het cursustraject Russisch voor Russen het mogelijk om een basisvaardigheid in lezen en schrijven te verwerven. De Russische literatuur en cultuur worden geïntroduceerd in een permanente reeks van cursussen op lager en hoger niveau.

De BA in Russian Studies biedt twee sporen: Culturele Studies en Area Studies. Studenten kunnen ook een minor Russisch volgen.

Stages, onderzoeksmogelijkheden en meer

Voor studenten die aan de academische eisen voldoen, is er een honoursprogramma beschikbaar. Studenten worden aangemoedigd om een studieprogramma in het buitenland in Rusland te volgen voor een zomer-, semester- of academisch jaar. Voor stagemogelijkheden kun je contact opnemen met de universiteit

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen