Keystone logo
Bird College BA (Hons) in professionele dans en muziektheater
Bird College

BA (Hons) in professionele dans en muziektheater

Sidcup, Verenigd Koninkrijk

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De BA (Hons) in professionele dans en muziektheater is een innovatieve driejarige opleiding die studenten de kans biedt om diverse professionele technische en uitvoeringsvaardigheden te ontwikkelen. De cursus bereidt studenten voor om uit te blinken in alle disciplines terwijl ze zich bezighouden met een uitgebreid scala aan beroepsdisciplines, waaronder muziektheater, acteren, zang, zang, ballet, jazz, tap & hedendaags.

Het programma wordt ondersteund door een reeks relevante academische studies die de praktijk in verband brengen met theorie, de ontwikkeling van de persoonlijke visie van de kunstenaar, reflectie en de verbetering van levenslange vaardigheden en werkgelegenheid in een professionele context stimuleren.

Tijdens het laatste jaar zijn er prestatiemogelijkheden die gericht zijn op het door de studenten gekozen pad waartoe werkgevers in de industrie worden uitgenodigd. Veel van onze afgestudeerden genieten nu van succes in de branche en worden gepromoot via ons in-house theatraal bureau.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen