Keystone logo
Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Invoering

Over BGU

Hier bij Bishop Grosseteste University (BGU) hebben we al meer dan 150 jaar studenten in het historische hart van de stad Lincoln opgeleid, op een prachtig groene en aangename campus op slechts een paar minuten lopen van de kathedraal van Lincoln, het kasteel en de oude Romeinse stad. We zitten op een campus met één site, dus zo ongeveer alles wat je nodig hebt, is in de buurt, of het nu je docenten, je vrienden, je lezingen of de plekken zijn waar je graag wilt ontspannen.

We begonnen met het leven in 1862 als een Anglicaanse lerarenopleiding voor vrouwen. Ter gelegenheid van ons eeuwfeest in 1962 werd onze naam gewijzigd om de huidige titel 'Bisschop Grosseteste' op te nemen, ter ere van Robert Grosseteste, de dertiende-eeuwse wetenschapper, filosoof, opvoeder en bisschop van Lincoln (dus hij is degene die je moet bedanken voor de lange naam!). In 2012 bereikten we de volledige universitaire status en hebben sindsdien niet meer teruggekeken. We hebben veel dingen zien komen en gaan sinds 1862, maar we zijn nooit gestopt met het aanbieden van eersteklas onderwijs en afgestudeerden van hoog niveau die de wereld ingaan en het leven van mensen ten goede veranderen.

In de afgelopen jaren hebben we op veel gebieden een explosie van groei doorgemaakt, waarbij we een kleine en vriendelijke universiteit zijn gebleven, terwijl we ons portfolio met cursussen hebben uitgebreid en ontwikkeld tot spannendere nieuwe gebieden dan ooit tevoren. We beschouwen onszelf nog steeds als experts op het gebied van onderwijs - we doen het tenslotte al meer dan 150 jaar - maar onze onderwijscursussen zitten nu naast een opwindend scala aan andere disciplines. We leiden momenteel meer dan 2.000 studenten op in een breed scala van onderwerpen - binnen onze steeds groter wordende undergraduate portfolio, onze traditionele PGCE lerarenopleidingsroutes, op werk gebaseerde Foundation Degrees, Masters cursussen en zelfs Doctoral study (en nog veel meer daar tussenin). We zijn er trots op een ondersteunende gemeenschap te zijn en streven er altijd naar om het leven van onze studenten te verbeteren.

We zijn buitengewoon trots op het feit dat onze inzet voor eersteklas onderwijs de afgelopen 150 jaar consistent is gebleven. Onze studenten zijn enkele van de gelukkigste in het VK, wat voor ons ongelooflijk belangrijk is. We geven echt om onze studenten en willen hen tijdens hun studie ondersteunen, van aanmelding tot afstuderen. Het leven na BGU is uiterst belangrijk en we bieden onderweg veel verschillende ondersteuningsmethoden voor je toekomstige carrière.

Onze prachtige campus

We zijn erg trots op onze campus. We zijn hier al heel lang, ontwikkelen en groeien met de stad om ons heen. We zoeken voortdurend naar verbeteringen om ervoor te zorgen dat BGU een uitstekende plek is om te studeren, wonen, werken en ontspannen. In de afgelopen jaren hebben we veel elementen van onze campus gebouwd en opnieuw bedacht om ervoor te zorgen dat de tijd van onze studenten bij ons zo stimulerend, interessant, ontspannend en lonend mogelijk zal zijn.

Sommige van onze gebouwen dateren uit de jaren 1840 en zijn nog steeds in gebruik. We vullen deze mooie Victoriaanse gebouwen aan met gloednieuwe onderwijs- en leerruimtes en bieden een verleidelijke mix van oud en nieuw, het intieme en het uitgestrekte. Onze moderne bibliotheek en gloednieuwe ultramoderne onderwijsruimtes zorgen ervoor dat onze studenten de best mogelijke faciliteiten voor hun tijd hier hebben.

Maar natuurlijk, de academische kant van de dingen is slechts een deel van het studeren voor een diploma. Onze studenten moeten er ook voor zorgen dat hun universiteit hun honger, dorst en entertainmentbehoeften kan bevredigen - gelukkig hebben we dat gedekt! Met plaatsen op de campus om te eten, drinken, ontspannen, vrienden te ontmoeten, een praatje te maken, de nieuwste films te bekijken en te sporten, slagen we er zeker in om veel in onze campus te stoppen om je bezig te houden!

Onze GOUD-gewaardeerde leer

Ons onderwijs is bekroond met de hoogst mogelijke beoordeling in de allereerste door de overheid geleide Teaching Excellence Framework (TEF) -beoordeling, een beoordeling die werd toegekend aan slechts de top 26% van de universiteiten in het VK. Dit toont aan dat onze studenten bij BGU hetzelfde hoge opleidingsniveau ontvangen als aan andere toonaangevende universiteiten zoals Cambridge en Oxford.

We hebben altijd gestreefd naar uitstekend onderwijs en leren hier bij BGU en nu hebben we de prijs om het te bewijzen. Dit betekent dat inkomende studenten er zeker van kunnen zijn dat studeren aan BGU hen de opleiding van de hoogst mogelijke kwaliteit zal bieden.

De jury erkende en benadrukte de sterke punten van BGU in alle drie elementen van het TEF - namelijk de kwaliteit van het onderwijs, de leeromgeving en de resultaten van studenten. Hun schriftelijke verklaring roemde BGU's "gepersonaliseerde aanpak met ondersteuning van hoge kwaliteit" en becommentarieerde de uitstekende ondersteuning die beschikbaar is bij BGU die ervoor zorgt "dat studenten van alle achtergronden uitstekende resultaten behalen".

We zijn ongelooflijk trots op deze erkenning van onze uitmuntende leer en zullen al onze studenten eersteklas onderwijs blijven bieden.

128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Onze zeer inzetbare afgestudeerden

De inzetbaarheid van onze afgestudeerden is constant hoog. In 8 van de laatste 10 jaar zijn we nationaal top geweest voor inzetbaarheid en verder studeren een jaar na het afstuderen - geen enkele andere universiteit in het land kan daar op bogen! Natuurlijk denken we dat onze studenten fantastisch zijn vanaf het moment dat ze op de campus aankomen, maar we streven ernaar om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden tijdens hun verblijf hier om hen zo inzetbaar mogelijk te maken.

Onze cursussen zijn op maat gemaakt om studenten voor te bereiden op het leven na hun afstuderen. Dit kan zijn door plaatsingen in instellingen die relevant zijn voor hun vakgebied, of door individuele ondersteuningstijd die wordt aangeboden binnen de universiteit. We proberen ook onze klassen kleiner te houden om een meer gepersonaliseerde leerervaring mogelijk te maken.

We bieden studenten ook de kans om deel te nemen aan onze Employability Award, die is ontworpen om hen te helpen volledig voorbereid te zijn op de werkomgeving tegen de tijd dat ze afstuderen, en onderweg waardevolle ervaring op te doen. Ze verdienen punten door deel te nemen aan extra werkervaring, vrijwilligerswerk, deeltijd- en vakantiewerk, het bijwonen van relevante workshops en lezingen voor de inzetbaarheidsprijs en door deel te nemen aan activiteiten op de campus.

Onze gelukkige studenten

Hier bij BGU behoren onze studenten tot de gelukkigste studenten in het Verenigd Koninkrijk en ze houden ervan hier te studeren - bewezen door het feit dat we consistent hoge beoordelingen hebben voor studententevredenheid in de National Student Survey. We denken dat er een aantal redenen zijn waarom onze studenten zo gelukkig zijn. Het kan te maken hebben met de uitstekende faciliteiten die ze hier op de campus hebben, de ondersteuning die ze krijgen voordat ze hier zelfs zijn gaan studeren, of het feit dat ze die ondersteuning blijven ontvangen tot hun afstuderen en daarna!

Hier op de campus hebben we een breed scala aan faciliteiten, variërend van onze eigen bioscoop, cafés en een sportschool tot onderwerpspecifieke ultramoderne faciliteiten, zoals het gloednieuwe Archeology Lab en de Business Hub ( om nog maar te zwijgen van ons theater, Human Performance Laboratory en nog veel meer). Onze studenten genieten van volledig gebruik van deze faciliteiten tijdens hun studies hier bij ons en we zijn altijd op zoek naar verbetering van onze campus en wat we te bieden hebben.

We geven echt om onze studenten, dus we willen hen tijdens hun studie ondersteunen, van aanmelding tot afstuderen. Het leven na BGU is uiterst belangrijk en we bieden onderweg veel verschillende ondersteuningsmethoden voor je toekomstige carrière.

Onze toekomst

We zijn gewaagd, verbreden onze horizon en willen het leven beter maken voor al onze studenten. Onze meest recente universitaire strategie schetst hoe we van plan zijn om een portfolio van cursussen te leveren dat niet alleen aantrekkelijk is voor studenten, maar ze ook volledig uitrust voor de wereld van werk of verdere studie. In de afgelopen jaren hebben we nieuwe toevoegingen aan onze campus gebouwd (bijvoorbeeld onze gloednieuwe state-of-the-art flexibele onderwijsruimtes in Constance Stewart Hall) en een reeks nieuwe opleidingen ontwikkeld (counseling, sociologie, gezondheid

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Onze visie

Bishop Grosseteste University streeft ernaar een leider in leren te zijn, excellentie te inspireren en het leven van zijn studenten en medewerkers en de gemeenschappen die het dient te verrijken.

Onze missie

Geïnspireerd door de University of Church of England foundation is onze missie:

  • Excel bij onderwijs, leren en onderzoek
  • Stel alle studenten in staat om de hoogst mogelijke standaard in hun gekozen studiegebied te behalen
  • Bied levensverrijkende kansen voor onze studenten
  • Herken aspiraties en prestaties en bied kansen voor zelfontwikkeling
  • Bevorder een ethos waarin individuen worden gewaardeerd en diversiteit wordt gevierd
  • Ontwikkel productieve partnerschappen om onze externe bijdrage regionaal, nationaal en internationaal uit te breiden en te verdiepen

Locaties

  • Lincoln

    Longdales Road Lincoln Lincolnshire LN1 3DY, , Lincoln

Vragen