Keystone logo
Bloomsburg University Bachelor in de chemie
Bloomsburg University

Bachelor in de chemie

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Bloomsburg University 's Department of Chemistry and Biochemistry biedt een Bachelor of Science and Bachelor of Arts in de chemie aan met opties in biochemie, scheikunde-onderwijs en nanotechnologie.

The American Chemical Society (ACS) en de American Society of Biochemistry

Afgestudeerden in de chemie hebben herhaaldelijk de kwaliteit van hun voorbereiding bij de BU aangetoond door het hoge prestatieniveau in graduate chemistry-programma's, professionele programma's zoals geneeskunde, voortgezet onderwijs, en in de vele chemisch gerelateerde industriële bedrijven. De biochemieoptie van de BU is een uitstekende keuze voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de geneeskunde of veterinaire school en als opstap naar forensische chemie.

Chemieprogramma-opties:

Accelerated Bloomsburg-PCOM Physician Preparation Programme

Studenten die zijn toegelaten tot het Accelerated Bloomsburg-PCOM Physician Preparation Programme worden toegelaten tot Bloomsburg University volgens onze standaard undergraduate toelatingsprocedures.

Na een jaar undergraduate-werk geef je aan dat je in het gezamenlijke programma wilt zitten als een "versnelde" student of een traditionele student. We zullen uw naam dan doorsturen naar het Philadelphia College of Osteopathic Medicine (PCOM) en zij zullen met u communiceren over het programma. Het versnelde programma is voltooid in 7 jaar: 3 jaar bij de BU om een ​​Bachelor of Arts in Chemistry te behalen plus 4 bij PCOM om de graad Doctor in de Osteopathie te behalen. Het traditionele 4 4-programma staat open voor elke major en wordt binnen 8 jaar voltooid, met 4 bij BU en 4 bij PCOM. Deelname aan deze programma's belet u niet om zich aan te melden bij andere medische scholen.

Tijdens de BU moet je aan deze vereisten voldoen tot (en gedurende) je junior jaar:

 • De kandidaat moet (bij het 4,0 beoordelingssysteem) de volgende minimum grade-gemiddelden bij BU hebben behaald: voor het 3 4-programma, 3,75 in totaal; voor het 4 4-programma, 3,25 in totaal.
 • De kandidaat moet de Medical College Admissions Test (MCAT) niet later dan april van het junior jaar voor 3 4 studenten (of het laatste jaar voor 4 4 studenten) bij de BU afleggen. De kandidaat moet een minimum rang in het 50 percentiel verdienen voor elke sectie van de MCAT die in aanmerking komt voor toelating.
 • Een aanvraag voor PCOM indienen met een aanbevelingsbrief van een osteopathische arts.

Zodra aan deze vereisten is voldaan, wordt uw aanvraag ingediend bij PCOM. Er zijn drie gegarandeerde zitplaatsen voor studenten die aan de bovenstaande vereisten voldoen en een succesvol interview hebben bij PCOM.

Chemie en biochemie Studieprogramma's

Bloomsburg University afdeling chemie en biochemie van de Bloomsburg University biedt bacheloropties voor de Bachelor of Science (BS) en de Bachelor of Arts (BA).

BS in Chemistry - De BS in Chemistry is het programma dat het meest wordt nagestreefd door chemie majors in Bloomsburg. Het biedt een brede blootstelling aan alle belangrijke gebieden van de chemie, evenals opties voor ervaring in chemisch onderzoek, een aantal vakgebieden en certificeringen.

BS in de chemie - ACS - Met de voltooiing van een onderzoeksonderdeel kan een studentendiploma worden gecertificeerd door de American Chemical Society. Studenten die dit programma voltooien, zijn bijzonder goed voorbereid op het volgen van graduate studies of een baan in de industrie.

BS in Chemistry - Nanotechnology Option - Studenten die geïnteresseerd zijn in de wetenschap van nanotechnologie zullen een semester doorbrengen aan de Pennsylvania State University, met 18 studiepunten van nanotech-cursussen. Dit biedt studenten een kans om aanvullende vaardigheden te verwerven in een voortschrijdend technologisch gebied met een groeiende behoefte aan geschoolde werknemers.

BS in chemie-biochemie Optie - Studenten die geïnteresseerd zijn in zowel biologie als scheikunde kunnen een gespecialiseerd programma in de biochemie volgen. Dit is populair bij studenten die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van medische en tandheelkundige scholen na het afstuderen. Zowel standaard als ACS-gecertificeerde tracks zijn beschikbaar. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​certificaat te krijgen van de American Society of Biochemistry and Molecular Biology, ASBMB.

BA in de chemie - Het BA-programma biedt een driejarige blootstelling aan de kern van het chemiecurriculum. Studenten kunnen major in de chemie en een andere discipline verdubbelen of ze kunnen deelnemen aan het 3: 2-programma in engineering.

BS in Education - Chemiecertificering - Studenten die geïnteresseerd zijn in het lesgeven in chemie op de middelbare school, volgen een programma dat hen een BS in het onderwijs en het equivalent van een BA in de chemie toekent. Het programma heeft een sluitstukcursus getiteld The Chemistry Curriculum en het Teaching Laboratory, de enige cursus in zijn soort in het State System.

Physician Preparation Program - Een gecombineerde Bachelor of Arts in de chemie-Doctor of Osteopathy duale opleiding die ofwel drie jaar kan worden aan de Bloomsburg University plus vier jaar aan het Philadelphia College of Osteopathic Medicine (PCOM), of vier jaar aan Bloomsburg plus vier jaar aan PCOM .

Minor in de chemie - een studie van de chemie is een vereiste voor veel van de wetenschappen. Sommige bètastudenten breiden hun studie in de chemie uit door een minor te volgen.

Nanotechnologie - Chemie (BS)

Bloomsburg University nanotechnologieoptie van Bloomsburg University biedt studenten de mogelijkheid om aanvullende vaardigheden te verwerven in een voortschrijdend technologisch veld met een groeiende behoefte aan geschoolde werknemers. Deze academische track volgt naadloos het scheikunde bachelor-of-science-programma.

Nanotechnologie geeft ons de mogelijkheid om materie atoom voor atoom te bekijken en manipuleren en materialen, apparaten en systemen te creëren met nieuwe en unieke eigenschappen, zoals het maken van nanodeeltjes voor gerichte medicijnafgifte en het produceren van geurvrije schoenen, sokken en kleding.

Studenten voltooien de optie nanotechnologie met een 18-credit Capstone Semester aan de Penn State University, na het voltooien van de vereisten bij Bloomsburg in de chemie.

De dagelijkse impact van de nanotechnologie

Volgens de federale overheid zal de nanotechnologie waarschijnlijk de manier veranderen waarop bijna alles wordt ontworpen en gemaakt - van vaccins tot computers tot autobanden. Nanotechnologieproducten zijn te vinden in veel gebruikte items zoals mobiele telefoons, cosmetica en kleding.

Nanotechnologie wordt gebruikt om problemen op te lossen door:

 • ontwikkelen van nanodeeltjes voor fluorescentiebeeldvorming van tumoren
 • schonere, meer betaalbare energie produceren
 • detecteren en opruimen van gevaarlijke chemicaliën in de omgeving
 • het mogelijk maken van medische apparaten die de noodzaak van operaties kunnen elimineren
 • zonnebrandcrème en cosmetica effectiever maken
 • zorgen dat voedsel langer vers blijft
 • het maken van kleinere en snellere elektronische componenten

Breid uw kansen in wetenschap en technologie uit

Bloomsburg University is de thuisbasis van een van de grootste en modernste wetenschappelijke gebouwen in Noordoost-Pennsylvania. Hier is de wetenschap niet beperkt tot het klaslokaal of zelfs het laboratorium.

Als student vind je mogelijkheden voor technologische stages, klinische ervaringen in de gezondheidszorg of wetenschappelijk onderzoek, inclusief niet-gegradueerde onderzoeksmogelijkheden. Deze ervaringen zullen je een voorsprong geven in je carrière, en onderweg kun je er trots op zijn een verschil te maken - voor het milieu of voor je gemeenschap.

De graad van uw medewerker overdragen ...

Zodra je het diploma van je associate overdraagt ​​aan Bloomsburg University , begin je op junior-niveau in deze programma's.

Verdien een bachelor in vier semesters!

 • BS Biology - Environmental Biology Option
 • BA Chemie
 • BS Chemistry
 • BS Chemie-Biochemie optie
 • BS Chemie-Nanotechnologie optie
 • BS Chemie-Pre-Medische Wetenschappen optie
 • BS Computerwetenschappen
 • BS Digital Forensics
 • BS Environmental, Geographical and Geological Sciences-Environmental Geoscience
 • BS Environmental, Geographical and Geological Sciences-Professional Geology
 • BA Wiskunde
 • BS Wiskunde
 • BS Physics

* met een val semester start in een programma-naar-programma articulatie .

Waarom BU de perfecte pasvorm is om uw STEM-carrièredoelen te verbeteren

 • toegewijde professoren die gespecialiseerd zijn in niet-gegradueerd onderwijs
 • faculteit lesgeven in elke klas en elk lab (geen afgestudeerde studenten)
 • kleine klassen van wetenschappen en wiskunde
 • praktische ervaring met instrumentatie en in het veld
 • niet-gegradueerde onderzoeksmogelijkheden
 • in-state collegegeld voor PA-inwoners biedt een uitstekende waarde voor uw educatieve dollar
 • gastvrije gemeenschap van studenten, met honderden sociale en wetenschappelijke organisaties
 • campus is dicht bij huis (maar niet te dichtbij) voor veel inwoners van Oost-Pennsylvania

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen