Keystone logo
Bloomsburg University Bachelor in de informatica
Bloomsburg University

Bachelor in de informatica

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Bloomsburg University 's Department of Mathematical and Digital Sciences biedt een ABET-geaccrediteerde Bachelor of Science graad in Computer Science. Het curriculum behandelt kerngebieden van de informatica met de nadruk op het ontwerp, de analyse en de productie van complexe en betrouwbare softwaresystemen.

Afgestudeerden zijn bereid om een ​​gevorderde graad na te streven of professioneel werkzaam te zijn in de computerwereld, effectief te communiceren en samen te werken in een teamomgeving, zich aan te passen aan nieuwe technologieën en leidinggevende verantwoordelijkheden op zich te nemen. We bieden ook een minor Computerwetenschappen aan, bestaande uit de eerste drie kerncursussen voor majors en drie CS keuzevakken.

Snelgroeiende carrières

Software engineering is een van de snelstgroeiende carrières! Softwareontwikkelaars zijn de creatieve geesten achter computerprogramma's. Sommigen ontwikkelen applicaties die mensen in staat stellen specifieke computertaken uit te voeren en anderen ontwikkelen de onderliggende systemen die de apparaten of besturingsnetwerken draaien.

Waarom informatica?

 • Top 10 redenen voor Major in computergebruik
 • Carrièrepaden in computergebruik
 • Waarom een ​​ABET-programma kiezen?

Via Visual Paradigm Academic Partner Program krijgt Bloomsburg University een licentie voor modelleringssoftware ( VP-UML , BPVA , AG ) voor educatief gebruik.

Computer Science Program

 • Graad Checklist
 • Cursusschema
 • Cursus Voorwaarde kaart
 • Voorbeeld cursusverloop

Computer science major landt zeer competitieve stage

Een stage bij UnitedHealth Group, de grootste particuliere zorgverzekeraar ter wereld, is geen eenvoudige taak. Van de 8.000 aanvragers zijn er slechts 25 uitgekozen om de zomer door te brengen in New York City met het Fortune 500-bedrijf. Brett Logan, een grote computerwetenschapper, was daar een van.

"Niet alleen was de cultuur perfect geschikt voor mij, maar mijn interviewer sloot de deal voor mij af," zei Logan, die specifiek met Optum Technologies werkte, de technologie-dochteronderneming van de UnitedHealth Group. "Ik had het geluk dat hij later mijn baas zou zijn voor de zomer."

Tijdens de stage werkte Logan aan een intern project om de ontwikkeltijd van nieuwe software te verminderen die is geschreven in COBOL, een computerprogrammeertaal die is ontworpen voor gebruik in de handel.

"Het gaf ontwikkelaars de mogelijkheid om alle 28.000.000 regels code op hun mainframe te doorzoeken alsof ze ergens naar Google op zoek waren", zei Logan. "Ze hoefden niet langer handmatig code door te geven wanneer ze wijzigingen moesten aanbrengen."

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in de computertechniek
  • Tbilisi, Georgië
 • Bachelor in de informatica (Hons) (intelligente systemen)
  • Kuala Lumpur, Maleisië
 • Bachelor in de ingenieurswetenschappen: computertechnologie met onderscheiding
  • Kuala Lumpur, Maleisië