Keystone logo
Bloomsburg University Bachelor of Arts in Massacommunicatie
Bloomsburg University

Bachelor of Arts in Massacommunicatie

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Bloomsburg University massacommunicatieprogramma van Bloomsburg University bereidt studenten voor op het werken als professional in public relations, journalistiek, telecommunicatie of in nieuwe mediatechnologieën.

Deze bacheloropleiding balanceert een brede kennis van de vrije kunsten en natuurwetenschappen met de professionele en theoretische voorbereiding die de media-professionals van vandaag nodig hebben. Stages zijn nodig om de professionele opleiding van de student te voltooien, samen met ervaring met vier campusmedia:

 • The Voice, de landelijk erkende wekelijkse studentenkrant
 • BUTV, door de student geproduceerde televisieprogrammering
 • BUNOW, het door studenten beheerde online nieuwsportaal van Bloomsburg University
 • WBUQ-FM, een door studenten beheerd radiostation met inbel- en muziekprogramma's

Andere mogelijkheden zijn beschikbaar via actieve hoofdstukken van de Public Relations Student Society of America (PRSSA) en de National Broadcasting Society-Alpha Epsilon Rho (NBS-AERho).

Massacommunicatie tracks

Telecommunicatie - Studies omvatten videoproductie, videobewerking, uitzendingsjournalistiek, programmeren en beheer. Studenten kunnen ook sport, documentaire, bedrijfsvideo of dramatische / komische productie bestuderen.

Journalistiek - Studies omvatten online journalistiek, redactie, kenmerkschrift, tijdschriftbewerking en -productie, public affairs-rapportering en broadcast-journalistiek.

Public Relations - Studies omvatten public relations theorie en praktijk, publiciteit en public relations, PR-cases en problemen, evenals opties in videoproductie, schrijven van functies, online journalistiek, introductie tot bedrijf, economie, marketingprincipes en -praktijken en advertentiebeheer. Als sluitstuk nemen studenten deel aan een massacommunicatieseminar, -practicum of -stage.

Emergent Media - Studies in Emergent Media ontwikkelen de vaardigheden waarnaar werkgevers op zoek zijn in webdesign, visuele communicatie, sociale media en andere nieuwe mediatechnologieën.

Een minderjarige in Emergent Media in Mass Communications biedt studenten in disciplines buiten de grote met een brede achtergrond in opkomende media en haar functionele toepassingen. Het programma zal studenten in staat stellen een sterke basis te ontwikkelen in opkomende media, met name op het gebied van nieuwe communicatietechnologieën, website-ontwikkeling en ontwerp, en visuele communicatie binnen een context van massacommunicatie.

In de media-centrische wereld van vandaag zijn werkgevers op zoek naar personen met meerdere vaardigheden in het nieuwste mediagebruik en -ontwerp, mediageletterdheid en webontwerp en -ontwikkeling. De minor kan volledig online of in een face-to-face klasinstelling worden verkregen. De minor bestaat uit 18 semesteruren.

Alumna heeft een droomervaring bij Super Bowl LI

In een tijdsspanne van slechts negen maanden ging Rosie Langello van het interviewen van klasgenoten aan de Bloomsburg University naar het bespreken van NFL-legendes bij Super Bowl LI. Langello, recent afgestudeerd in massacommunicatie aan de Medill School of Journalism aan de Northwestern University, bracht tijd door in Houston met haar sportspecialisatieprogramma dat verslag deed van verschillende aspecten van de Super Bowl-ervaring.

"Elke student was op een ander evenement en we zijn overgestapt van elk evenement met verhalen uit heel Houston", zegt Langello, terwijl hij klasgenoten toevoegt met NFL-inloggegevens en verhalen uit de hele stad behandelt.

Een van Langello's verhalen ging over overlevenden van kanker die de Super Bowl bezochten. Haar meest gedenkwaardige ervaring was echter het bijwonen van een persconferentie . Niet alleen kreeg ze de kans om in een kamer te zitten met de Super Bowl MVP en het enige coach-quarterback-duo om vijf Super Bowls te winnen, maar ook om te zitten tussen vele prestigieuze journalisten die ze had bestudeerd.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor Communicatie- en Mediastudies
  • Ottawa, Canada
 • Bachelor in communicatie en media: concentratie in public relations
  • Prague, Tsjechië
 • Bachelor in communicatie en media: concentratie in mediamarketing
  • Prague, Tsjechië