Keystone logo
Bloomsburg University Bachelor of Arts in Psychology
Bloomsburg University

Bachelor of Arts in Psychology

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Bloomsburg University 's Department of Psychology beschikt over een undergraduate en minor programma met alle cursussen onderwezen door faculteit bezitten terminal Ph.D. graden in de psychologie, bijna allemaal met een doctoraat in hun specialiteit.

Psychologie majors bestuderen alle belangrijke discipline gebieden van statistieken tot experimentele methodologie en toepassingen tot geavanceerde theorie, evenals onafhankelijk onderzoek, practicum en onderwijs assistentschappen.

Door je te verdiepen in de psychologie , de wetenschappelijke studie van mentale functies en gedrag, ben je voorbereid op de uitdagingen die je als werknemer, familielid en bezorgde burger in deze wereld tegenkomt. Bij de BU krijg je de vaardigheden voor de werkplek die nodig zijn in deze informatiegestuurde leeftijd; een solide academische achtergrond voor gevorderde studie op een breed scala van gebieden; en de kennis, vaardigheden en waarden om te slagen in de beroepsbevolking en te gedijen in het dagelijks leven.

Train je major door ...

 • mogelijkheden voor gezamenlijk onderzoek met docenten
 • betrokkenheid bij een van de meer actieve studentenorganisaties op de campus
 • hoge studentenplaatsing in het loopbaanveld en graduate school- programma's

Psychologie biedt een kwalitatief niet-gegradueerde opleiding

Studenten weten hoe ze moeten leren

Weten hoe te leren omvat het gebruik van leerstrategieën, zoals studiebeurten op afstand; informatie verwerken voor betekenis; het genereren van reacties om het geheugen te verbeteren; concepten uitleggen; gebruik van visueel-ruimtelijke, verbale en kinesthetische strategieën; en zich actief te engageren in het moeizame proces van leren. Studenten kunnen redelijkerwijs verwachten dat docenten en ondersteunend personeel in hun instelling hen helpen bij het leren leren.

Studenten nemen steeds meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces

Studenten moeten de bekwame gewoonte van metacognitie ontwikkelen, waaronder weten wanneer ze hulp nodig hebben bij het leren en wanneer ze op zichzelf goed leren. Vroeg in het semester moeten studenten die hulp nodig hebben bij het leren, hulp zoeken bij hun professoren en anderen op de campus die het leren kunnen ondersteunen (bijv. Het personeel bij de leercentra van studenten).

Studenten profiteren van de rijke diversiteit die er bestaat op de universiteit

Volgens prognoses zal er in 2050 geen enkele meerderheidsgroep in de Verenigde Staten zijn (US Census Bureau, 2008), terwijl de meeste van de huidige studenten nog steeds aan het werk zijn. Demografen verwachten dat andere regio's in de wereld ook steeds diverser worden. Mensen variëren op verschillende manieren, inclusief de mate van bekwaamheid en verschillen in ras, etniciteit, land van herkomst, leeftijd, religieuze overtuigingen, seksuele geaardheid, geslacht en sociaal-economische status. De diverse kenmerken van andere studenten en docenten bieden leerervaringen voor de real-world taken van het begrijpen van mensen die vanuit verschillende perspectieven gebeurtenissen in de wereld bekijken. Leren van verschillende studenten en docenten is een belangrijk onderdeel van een kwaliteitsvol onderwijs.

Studenten zijn verantwoordelijk voor het zoeken naar advies voor academische taken

Zoals het selecteren van cursussen in de goedgekeurde reeks die voldoen aan de vereisten van de instelling voor het algemene en algemene onderwijs. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het zoeken naar advies over het plannen van een carrière die realistisch is en is afgestemd op hun individuele talenten, ambities en situaties. Een uitvloeisel van dit principe is dat de faculteit en het personeel beschikbaar zullen zijn voor studenten en goed geïnformeerd zijn over de vereisten voor de major- en carrièremogelijkheden voor majors in de psychologie.

Studenten streven ernaar om psychologisch geletterde burgers te worden

Het doel van het worden van psychologisch geletterde burgers is om studenten voor te bereiden op de eisen van een wereldwijde 21ste eeuw. Psychologische geletterdheid omvat het hebben van een basiskennis van het onderwerp psychologie, het waarderen van wetenschappelijk denken, ethisch handelen, het herkennen en bevorderen van respect voor diversiteit, en inzicht hebben in het eigen en andermans gedrag en mentale processen. Toegang tot informatie uit verre landen heeft studenten wereldburgers gemaakt, zelfs als ze nog nooit buiten hun woonplaats zijn geweest, en vergroot hun vermogen om problemen vanuit meerdere perspectieven te zien. Aldus waarderen psychologisch geletterde burgers internationale perspectieven op psychologie en werken zij graag met burgers uit andere dan hun eigen land.

Bron: American Psychological Association

Als een psychologie-majoor, zul je ...

 • demonstreren geweldige communicatievaardigheden: mondeling, schriftelijk en interpersoonlijk.
 • inzicht krijgen in de fundamenten van de psychologie (inhoud en theorieën).
 • begrijp de wetenschappelijke methode, kwantitatief denken en probleemoplossen.
 • kennis en methoden van psychologie toepassen op verschillende situaties.
 • vaardigheden demonstreren in het gebruik van technologie.
 • een nieuwsgierige, actieve, flexibele en zelfverzekerde leerling worden.
 • ontwikkeling van ethisch-morele gevoeligheid.
 • kennis van psychologie en andere disciplines integreren.
 • wees voorbereid op je volgende transitie in het leven.

Het curriculum vereist 36 uur psychologiecursussen die bestaan ​​uit een kernsequentie gebaseerd op elementaire psychologische principes en eisen van het hoogste niveau uit een aantal cursussen. Onder begeleiding van een adviseur op de academische psychologie kunnen studenten hun schema aanpassen aan hun individuele behoeften of interesses.

Waarom groot in de psychologie?

Gewoon ... het is intrinsiek interessant, waardoor je kunt bestuderen hoe en waarom mensen de dingen doen die ze doen. Bovendien opent een graad in de psychologie de deur naar verschillende carrières, zoals een schoolpsycholoog, klinisch psycholoog, neurowetenschapper of gemeenschapspsycholoog.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • B.Sc. Honours in psychologie met marketing
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • Bachelor of Arts in de psychologie
  • Abilene, Verenigde Staten
 • Bachelor of Arts in de psychologie
  • Istanbul, Turkije