Keystone logo
Bloomsburg University Bachelor of Science in de biologie
Bloomsburg University

Bachelor of Science in de biologie

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Biologie (BS)

Bloomsburg University 's Bachelor of Science in Biology-programma biedt een rigoureuze achtergrond in de biologie, scheikunde, natuurkunde en wiskunde. Het programma voldoet aan de behoeften van studenten die van plan zijn om afgestudeerd of professionele school in de natuurwetenschappen en van degenen die op zoek zijn naar werk in de particuliere sector en overheidsinstellingen. Biologie (BS) studenten kunnen kiezen om zich te specialiseren, kiezen een optie in milieu-biologie, moleculaire biologie of pre-medische wetenschappen (pre-med).

Biologie (BS)

Deze graad biedt een sterke achtergrond in de biologische wetenschappen en de chemie, fysica en wiskunde die biologen nodig hebben. De biologievereisten en keuzevakken stellen studenten in staat om de vele subdisciplines in de biologie te verkennen en een brede voorbereiding voor afgestudeerde studie en werk te bieden.

Biologie (BS) - Milieubiologie

Deze graad biedt een sterke achtergrond in de biologische wetenschappen en scheikunde, fysica, geologie en wiskunde die milieu-biologen nodig hebben. De vereisten en keuzevakken zijn afgestemd op het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van ecologie, veldbiologie en milieuwetenschappen. Dit programma bereidt studenten voor op een loopbaan in milieubescherming, beheer van natuurlijke hulpbronnen en instandhouding met nationale en federale instanties en natuurbeschermingsorganisaties.

Biologie (BS) - Pre-medische wetenschappen

Deze graad biedt uitstekende voorbereiding voor medische, veterinaire, optometrie, podologie, chiropractie en tandheelkundige scholen. Studenten die dit programma hebben afgerond, hebben een acceptatiegraad van meer dan 90 procent voor professionele scholen. Studenten in deze major werken nauw samen met de Pre-Professional Committee om te voldoen aan de vereisten voor professionele studie.

Biologie (BS) - Moleculaire biologie

Deze graad biedt een sterke achtergrond in de biologische wetenschappen en de chemie, fysica en wiskunde die biologen nodig hebben. De biologievereisten en keuzevakken zijn afgestemd op het ontwikkelen van vaardigheden in de moleculaire biologie en biotechnologie. Dit programma bereidt studenten voor op een loopbaan met biotechnologiebedrijven; het is ook een uitstekende voorbereiding op werk in forensische laboratoria.

De co-op van GlaxoSmithKline biedt waardevolle praktijkervaring

MacKenzie McDowell, een biologie major en chemie minor, bevindt zich momenteel op de helft van haar zes maanden durende coöperatie in de Protein and Cellular Sciences Department van GlaxoSmithKline in Upper Providence. Haar werk richt zich vooral op het gebied van eiwitzuivering. Deze mogelijkheid heeft haar in staat gesteld om haar kennis van Celbiologie en Biochemie 1 en 2 toe te passen in de onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria. McDowell heeft expertise opgedaan met een verscheidenheid aan instrumenten en technieken, zoals vloeistofchromatografie-massaspectrometrie, geautomatiseerde eiwitzuiveringssystemen, SDS-polyacrylamidegelelektroforese, eiwitdigestie, Western blot-analyse en plasmidevoorbereidingen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BS in biologie
  • Chicago, Verenigde Staten
 • BSc in Maastricht Science Programme
  • Maastricht, Nederlanden
 • BSc (Hons) in Marine Science
  • Oban, Verenigd Koninkrijk
  • Daliburgh, Verenigd Koninkrijk
  • + 2 meer