Keystone logo
Bloomsburg University BSBA in Management
Bloomsburg University

BSBA in Management

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Het Department of Management and International Business biedt:

 • een major - BSBA in Management
 • De managementminor en supply chain-track
 • een MBA op graduate niveau

De universiteit en het Zeigler College of Business bieden opleidingen aan die zijn geaccrediteerd door de Middle States Association of Colleges and Schools. Het Zeigler College of Business werd door AACSB geaccrediteerd op zowel het niveau van de undergrad als de MBA. Het programma is volledig geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Management en internationale zakelijke missie

Het Department of Management en International Business biedt undergraduate en graduate studenten met als hoofdvak en minoring in het bedrijfsleven met management onderwijs dat hun carrière potentieel verbetert. Met de nadruk op lesgeven, adviseren, continue verbetering van het curriculum en toegepast onderzoek, bereiden we onze afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de publieke en private sector.

Educatieve doelstellingen

 • Studenten een gebalanceerde academische achtergrond bieden met inbegrip van het vrije kunstonderwijs op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatie, kwantitatief en analytisch redeneren, waarden en ethiek, fitness en recreatie, menswetenschappen, sociale en gedragswetenschappen en natuurwetenschappen.
 • Om studenten te voorzien van kerncompetenties en geïntegreerde kennis in de functionele gebieden van het bedrijfsleven: financiële / boekhoudkundige, marketing, human resources, informatietechnologie, juridische omgeving en productie / exploitatie.
 • De specialistische vaardigheden en kennis van studenten ontwikkelen over de functies, theorieën, principes, concepten en kwesties die relevant zijn voor het management door middel van gronding in de volgende grote subdisciplines: gedrag van organisaties, productie en operaties, managementcommunicatie, personeelsbeheer, ethiek en sociale verantwoordelijkheid, internationaal management en strategie.
 • De besluitvorming en leiderschapsvaardigheden van studenten verbeteren door hun vaardigheden te ontwikkelen om kritisch en creatief te denken.
 • Studenten voorbereiden om te reageren op de uitdagingen van een steeds complexere bedrijfsomgeving die wereldwijd en binnenlands divers is, zeer concurrerend en gevoelig voor belanghebbenden, met competentie en integriteit.
 • Om studenten te voorzien van loopbaanbegeleiding door middel van superieure advisering voor tijdige afstuderen met een zeer verkoopbare graad in management.
 • Om studenten een breed scala aan professionele, leiderschaps- en ondernemerservaringen te bieden die hen de mogelijkheid bieden om managementprincipes, theorieën en technieken toe te passen.

Een campusbezoek plannen?

De open huis-programma's van Bloomsburg omvatten sessies met afdelingen om kennis te maken en te leren over programmaspecificaties van afdelingsvertegenwoordigers. Als u een bezoek op eigen gelegenheid plant, kunt u een persoonlijke ontmoeting met een professor regelen om vragen te stellen en gedetailleerde informatie te krijgen over ons programma en het Zeigler College of Business. Neem contact op met onze afdeling om een ​​afspraak te maken.

Managementbronnen

» Belangrijke vereisten
» Aanbevolen cursussequentieblad
» Management keuzevakken
» Kleinere HR-vereisten
» Management Minor Vereisten
» Stage-eisen

Supply Chain Management Track

» Over Supply Chain Management Track
» Supply Chain Management Trackvereisten
» Supply Chain Management Advisering Spreadsheet

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Science in cyberbeveiligingsbeheer
  • Bolivar, Verenigde Staten
 • STUDEER GENEESKUNDE IN COSTA RICA
  • San José, Costa Rica
 • Bachelor of Business Administration in Ondernemerschap en Small Business Management
  • Nashville, Verenigde Staten