Keystone logo
Bloomsburg University BSBA in Marketing
Bloomsburg University

BSBA in Marketing

Bloomsburg, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

USD 3.858 / per semester

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Overzicht

Studenten voor marketingconcentratie bestuderen het proces waarmee organisaties voldoen aan de wensen en behoeften van consumenten in een hedendaagse samenleving. Primaire marketingactiviteiten zoals productplanning, distributie, prijsstelling en promotie worden geanalyseerd op basis van marktonderzoek en consumentengedrag.

De marketingconcentratie verwerft schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden door middel van klassendiscussies, presentaties, case-analyse en onderzoeksprojecten die kritische denkvaardigheden ontwikkelen. Stages worden het hele jaar door aangeboden in verschillende zakelijke omgevingen; praktische ervaringsmogelijkheden worden ten zeerste aanbevolen. Een toegewijde kern van facultaire ondersteuning van studenten door middel van hun toegepaste, lopende onderzoeksinspanningen die up-to-date cursus dekking biedt.

Minor in marketing

De minor marketing biedt studenten zowel binnen als buiten het College of Business een brede bekendheid met marketingtheorie en -techniek. De minor is bedoeld voor studenten om marketingpraktijken met succes toe te passen op hun grote discipline. De minor bestaat uit 18 semesteruren, waarvan 12 op de Bloomsburg University van Bloomsburg University .

AMA bekijkt het grote marketingbureau van dichtbij

Bloomsburg University American Marketing Association van Bloomsburg University regelmatig roadtrips naar locaties met potentiële carrièremogelijkheden voor haar marketing majors. Een van de eerste dit voorjaarssemester was naar Marc Advertising Agency (MARC USA) in Pittsburgh. MARC USA is een van de toonaangevende reclamebureaus in Pittsburgh, Chicago, Miami en Boston. Tijdens een bezoek aan de vestiging in Pittsburgh ontving de groep een volledige rondleiding door de faciliteit en enkele inzichten over hoe het bureau werkt.

"Al met al was onze ervaring bij MARC USA geweldig en een geweldige manier om alles te weten te komen over een succesvolle advertentie", aldus Lorraine Piccirillo, president van de AMA. "Al onze reizen zijn erop gericht kennis te vergaren over het marketingveld en een kijkje te nemen in de dagelijkse activiteiten van mensen in het veld. Ze zijn ook een geweldige manier om onze voet tussen de deur te krijgen voor stages of banen. "

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BS in sportmarketing en administratie
    • Aberdeen, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in Business Administration Comprehensive - Marketing nadruk
    • Kearney, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in Business - Marketingconcentratie
    • Fairfax, Verenigde Staten