Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Invoering

Botho University werd opgericht in 1997 en heeft zich snel in de loop der jaren tot een toonaangevende multidisciplinaire hoge kwaliteit hoger onderwijs provider. Botho University was een van de eerste lokale tertiaire instellingen in Botswana te worden geaccrediteerd door de Raad van Human Resources Development (HRDC). Alle programma's worden goedgekeurd door de Botswaanse Qualifications Authority (BQA) en de Raad op het Hoger Onderwijs (CHE) in Lesotho. Botho University biedt momenteel programma's via vier faculteiten namelijk Faculteit Bedrijfskunde en Accounting, Faculteit Informatica, Faculteit Ingenieurswetenschappen en Toegepaste Wetenschappen en de Faculteit Educatie en afstandsonderwijs. Al onze programma's zijn ontwikkeld met input van de industrie dus onze afgestudeerden zijn klaar om de grond lopen te raken. Momenteel bieden we de kwalificaties van het certificaat niveau Master's degree niveau met de plannen in plaats voor doctoraatsprogramma's uit te rollen zeer binnenkort. Met meer dan 6000 studenten en bijna 500 medewerkers en groeit, Botho University is een dynamische en spannende plek om te zijn.

Botho University biedt ook een breed scala aan programma's voor professionals en organisaties in-service. Onder de Faculteit Educatie en afstandsonderwijs, zijn er meer dan 200 korte termijn professionele ontwikkeling programma's, die kan worden aangepast aan de eisen van de klant te voldoen. Botho University heeft ook forayed in afstand learning programma's, met onze eerste batch van afstandsonderwijs studenten beginnen lessen in februari 2015. We zijn momenteel gevestigd in vier verschillende campussen gelegen in Botswana - Gaborone, Francistown en Maun - en Lesotho - Maseru.

De strategische focus van Botho University is om studenten diversiteit te vergroten door het aantrekken van internationale studenten. Afgezien van Botswana en Lesotho, hebben we al een aantal studenten uit andere landen in de regio, zoals Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe, Zambia, Democratische Republiek Congo, Ethiopië en onder andere. Botho University heeft ook een aantal internationale samenwerkingsverbanden met bekende internationale instellingen zoals de Universiteit van Venda in Zuid-Afrika, Teesside University in het Verenigd Koninkrijk, Ohio University, Black Hills State University en Wayne State University in de Verenigde Staten, Indian School of Mines en Manipal University in India. Studenten studeren met Botho University hebben een enorme kans om te profiteren van deze internationale partnerschappen via onze uitwisselingsprogramma's voor studenten. Onze studenten zijn begonnen aan baanbrekende stage projecten in India en reisde naar de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk het verkrijgen van internationale bekendheid, allemaal deel uit van onze enorme focus op graduate inzetbaarheid.

Botho University gelooft sterk in het leveren van haar studenten met een superieure leeromgeving. We hebben voortdurend geïnvesteerd in uitstekende infrastructuur en de nieuwste technologie gedreven leermiddelen. Onze campus in Gaborone staat bekend om zijn van internationale normen en vele nationale en internationale evenementen hebben op ons terrein gehouden te wijten aan de kwaliteit van de faciliteiten, waaronder de prestigieuze African Youth Games in 2015. Onze aanstaande campus in Francistown is al in het nieuws om de juiste redenen en plannen zijn in een vergevorderd stadium om een ​​campus in Maun te bouwen ook.

Academische discipline in combinatie met excellentie in alle buitenschoolse activiteiten, zorgt ervoor dat Botho University afgestudeerden beschikken over een krachtige combinatie van vaardigheden. We zijn een van de top gerangschikt sportieve instellingen in Botswana hebben alle top lofbetuigingen en kampioenschappen gewonnen in het land. Dit is niet verwonderlijk gezien het feit dat we beschikken over uitgebreide sportfaciliteiten voor basketbal, korfbal, volleybal, voetbal en schaken.

Botho University wordt gedreven door de kernwaarden van uitmuntendheid, leiderschap en innovatie, en streeft naar een centrum van excellentie in het hoger onderwijs en een driver voor positieve sociale verandering. Onze focus op kwaliteit heeft geresulteerd in Botho University steeds de enige universiteit in Botswana met een BOS ISO 9001: 2008 certificering. Met een onberispelijke reputatie voor kwaliteit in de markt, zijn Botho University afgestudeerden het voortouw in het transformeren van de economie.

Visie

Botho University streeft naar een centrum van excellentie, innovatie en leiderschap in het hoger onderwijs en een driver voor een positieve sociale en economische verandering.

Mission Statement

Werkend met een sterke financiële en levensvatbaar business model, zal de BU een kwaliteit educatieve ervaring, voortdurend gebenchmarkt op de nationale en internationale academische standaarden te goed afgerond, inzetbaar afgestudeerden te produceren voor de wereldwijde markt.

Locaties

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Vragen