Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in creatief ondernemen
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in creatief ondernemen

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 3.160 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 13.130

Invoering

Leer alles over het medialandschap

Heb je je ooit afgevraagd hoe geweldige mediaconcepten werken? Geïnteresseerd in de laatste trends? En benieuwd hoe je zelf mediaproducten kunt maken? Breda is dé plek om de wereld van media te ontdekken. Klinkt goed? Kom Creative Business studeren.

In deze opleiding leer je alles over radio, televisie, tijdschriften, online platforms, virtual reality, evenementen, buitenreclame, online marketing, databasemarketing en meer. Tijdens je studie werk je in het Productiehuis en ga je naar de VS om in een professionele televisiestudio te werken.

Motivatie

Als gevolg van veranderend consumentengedrag, technologische ontwikkelingen en digitalisering zijn de media- en entertainmentindustrieën snel veranderende industrieën (Price Waterhouse Cooper, 2016). Bovendien heeft levenslang leren in de veranderende samenleving een substantiëlere rol gekregen. Dit vereist dat afgestudeerden van de bacheloropleiding Creative Business van Breda University of Applied Sciences (hbo) voorbereid zijn op de voortdurende veranderingen die plaatsvinden in de samenleving en het bedrijfsleven. Sinds september 2018 is een nieuw landelijk profiel van kracht dat als leidraad diende voor het ontwikkelen van een curriculum dat aansluit bij de behoeften van de Creatieve Business-industrie.

Praktijkgericht, verbonden met de industrie

Het Creative Business-programma is sterk praktijkgericht. Je leert alle ‘ins en outs’ van de branche kennen van docenten met recente nationale en internationale ervaring op dit vakgebied. Door aan opdrachten te werken, veelal voor echte opdrachtgevers, ontdek je wat Creative Business inhoudt.

Opleidend opleidingsbedrijf

Gedurende de gehele opleiding werk je één dag per week in ons eigen Productiehuis voor mediastudenten. Hier werk je samen met andere studenten aan opdrachten en projecten die vaak vanuit het bedrijfsleven worden binnengehaald, zoals het ontwikkelen van een website, het schrijven van een communicatieplan of het organiseren van een media-evenement.

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen