Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in creatieve media en gametechnologieën
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in creatieve media en gametechnologieën

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

02 Sep 2024

EUR 3.160 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 13.130

Invoering

Klaar voor het volgende niveau?

Is het jouw droom om in de gamesindustrie te werken? Kom studeren in Breda! Creative Media and Game Technologies is niet alleen een studieprogramma, het is een manier van leven.

Ons spelprogramma is een van de beste ter wereld. Of je nu de beste gameplay-programmeur wilt zijn, een bekroonde karakterkunstenaar of een game-ontwerper die Triple-A-titels maakt, het begint allemaal in Breda! Onze alumni werken over de hele wereld voor grote namen, zoals Guerrilla, Ubisoft of DICE.

Leergemeenschap

Dit spelprogramma bereidt je voor op een toekomst in de internationale game-industrie. Je verwerft een brede kennis van gametechnologie en werkt vooral aan vaardigheden. Je leert alles over game-ontwikkeling, gameplay, anvel-ontwerp, 3D-beeldende kunst, animatie, audio, productie en programmeren. In onze simulatiestudio werk je uiteraard aan games. Dit doe je individueel, maar ook samen met andere studenten.

Je kiest al vóór de start van je studie een studietraject, zodat je vanaf jaar 1 de rol inneemt die het beste aansluit bij jouw eigen interesses en ontwikkelingswensen. In het tweede jaar kun je ervoor kiezen om 'algemeen ontwikkelaar' te worden of verder te gaan in de richting die je in het eerste jaar hebt gekozen. Voorbeelden van rollen zijn karakterkunstenaar, grafisch programmeur en levelontwerper.

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan {school_name_variable}

Over de school

Chat with students

Vragen