Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in de gebouwde omgeving
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in de gebouwde omgeving

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Ontwerp je eigen toekomst!

Onze samenleving verandert voortdurend. De roep om een leefbare en duurzame leefomgeving is groot. De uitdaging waar we voor staan is om onze steden, dorpen en infrastructuur zo goed mogelijk in te richten. Bij de opleiding Built Environment leer je stedelijke en landelijke gebieden te (her)ontwikkelen, duurzame en innovatieve verkeers- en vervoerssystemen te creëren en plannen te vertalen naar ruimtelijke ontwerpen. Ontwerp je eigen toekomst!

Leercommunity

In onze leergemeenschap leer je duurzame en innovatieve oplossingen bedenken voor ruimtelijke en maatschappelijke uitdagingen in steden en stedelijke regio’s. Je leert aantrekkelijke steden ontwerpen, stadsplanning efficiënt beheren, mensen beïnvloeden om slimme transportkeuzes te maken, en strategisch denken en ontwerpen. Om u daarvoor toe te rusten, verwerft u theoretische en praktische kennis en ontwikkelt u uw professionele vaardigheden. Na een introductiefase kies je voor een specialisatie in Mobiliteit, Stedenbouw of Stedenbouw.

Elk semester werk je in teams aan een praktijkopdracht uit de praktijk in ons LAB. Je loopt twee keer stage van 20 weken en neemt deel aan diverse excursies in binnen- en buitenland. In onze leergemeenschap krijg je veel mogelijkheden en vrijheid in het kiezen van cursussen en studieactiviteiten, zodat je binnen jouw vakgebied je eigen professionele profiel kunt creëren.

toelatingen

Digitale Ontdekkingsdag

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen