Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in hotelmanagement
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in hotelmanagement

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Wil een verschil maken

Zit gastvrijheid in jouw aderen? Tijdens je studie aan onze gewaardeerde hotelschool verdiep je je in de dynamische horeca en leer je over nieuwe duurzame concepten en digitalisering. Je krijgt de kans om aan projecten voor hotelketenbedrijven te werken en waardevolle internationale ervaring op te doen. Na afronding van dit Engelstalige programma ben je goed toegerust voor een spannende internationale carrière op het gebied van hospitality!

In de horeca draait het om het creëren van ervaringen die gasten als bijzonder en authentiek ervaren. Kun jij de verwachtingen van gasten overtreffen met nieuwe, duurzame concepten en voortgaande digitalisering? Neem deel aan ons hotelmanagementprogramma en u weet het. Als manager in de horeca ben jij straks dé expert in een 24/7 organisatie!

Leergemeenschap

In vier jaar leer jij jezelf ontwikkelen tot een allround Hotelmanager. Waar vind jij jouw droombaan? Denk groot, denk overal, want onze studenten werken over de hele wereld. Maar eerst de dingen eerst. Je moet jezelf wel ontwikkelen om daar te komen. In onze leergemeenschap helpen we je om de dingen te leren die je moet weten, om je vaardigheden te verbeteren en bieden we je training on the job. Met ons studieprogramma bieden wij jou alles wat je nodig hebt om jouw toekomstige droombaan te krijgen!

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen