Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in Internationaal Facility Management
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in Internationaal Facility Management

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Wat is facility management

Ben jij een doorzetter die mensen weet te inspireren? Dan is deze opleiding de sleutel tot jouw carrière in Facility Management! De focus ligt op het creëren van een prettige en duurzame werkomgeving.

Als facility manager zorg je ervoor dat de mensen binnen een bedrijf effectief en efficiënt kunnen samenwerken en tegelijkertijd gelukkig en gezond blijven. Je speelt een cruciale rol bij het behouden en aantrekken van talent door een inspirerende werkomgeving te creëren. En dat doe je uiteraard op een duurzame manier.

Leren op de werkvloer: bachelor facilitair management

In vier jaar leer jij je ontwikkelen tot een allround facility manager. Waar vind jij jouw droombaan? Denk groot, denk overal, want onze studenten werken over de hele wereld. Maar eerst dingen eerst. Je moet je wel ontwikkelen, om daar te komen. Wij helpen u de dingen te leren die u moet weten, om uw vaardigheden te verbeteren en wij bieden u training on the job. Met ons studieprogramma bieden wij jou alles wat je nodig hebt om jouw toekomstige droombaan te krijgen!

Leergemeenschap

In onze Learning community werk je niet alleen aan kennis, maar ook aan de ontwikkeling van competenties. Wij helpen u de vaardigheden te leren die u nodig heeft om samen te werken. En wij bieden praktijkgerichte training on the job. Het gaat om een mix van eigenschappen, houding en vaardigheid, en vaardigheden die je nodig hebt als professionele facilitair manager.

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen