Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in Leisure and Events Management
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in Leisure and Events Management

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Het podium is van jou

Als ondernemer in de vrijetijdssector is het aan jou om mensen een ervaring te geven die hun leven verrijkt. In deze opleiding leer je hoe je memorabele ervaringen creëert.

Kwaliteit van leven wordt steeds belangrijker in de manier waarop we onze vrije tijd doorbrengen. Je leert hoe je dit in de praktijk kunt brengen. Na je studie ben je in staat betekenisvolle en succesvolle vrijetijdsproducten te bedenken en te organiseren. Je leert het allemaal in de praktijk en gaat direct aan de slag met het opbouwen van je netwerk.

Leergemeenschap

Kwaliteit van leven wordt steeds belangrijker in de manier waarop we onze vrije tijd besteden. In de bachelor Leisure & Events Management leer je hoe je memorabele ervaringen creëert.

Het programma wordt thematisch aangeboden. Studenten opereren in een internationale leergemeenschap, waarbij een mix van Nederlandse en niet-Nederlandse (internationale) studenten in één klaslokaal zit. Het reguliere programma duurt vier jaar, maar er is een mogelijkheid om een programma van drie jaar te volgen.

De opleiding Leisure & Events Management wordt ook aangeboden in het Nederlands Leisure & Events Management. Breda University of Applied Sciences biedt tevens een driejarige academische opleiding Leisure, Bachelor of Science Leisure Studies aan.

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen