Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in Logistiek Engineering
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in Logistiek Engineering

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Controle over de logistieke operaties

Ben jij geïnteresseerd in IT, technologie en procesontwikkeling? En werk je bovendien graag met mensen? Word een drijvende kracht met onze bacheloropleiding Logistieke Techniek!

Bent u verantwoordelijk voor de efficiënte bevoorrading van een magazijn? Of wil jij verantwoordelijk zijn voor de logistieke processen in een havengebied? Je wordt een logistiek specialist met kennis van ICT, op-, transport- en overslagtechnieken. De engineeringopleiding richt zich op de technische aspecten van opslag en transport.

Leergemeenschap

Logistiek gaat over het zo snel en tegen de laagste kosten organiseren en plannen van stromen van goederen, informatie en mensen. In dit proces wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid.

Tijdens je studie doe je specialistische kennis op en ontwikkel je competenties op het gebied van logistiek die je nodig hebt om succesvol te zijn in je toekomstige baan. In onze leergemeenschap werk je op projectbasis aan praktijkopdrachten uit de logistieke branche. Daarnaast volg je lezingen, gastcolleges en seminars, trainingen en coachingsessies. Daarnaast loop je een aantal stages en neem je deel aan excursies en excursies. Het studieprogramma is praktijkgericht en optimaal aangesloten op de eisen van het bedrijfsleven!

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen