Keystone logo
Breda University of Applied Sciences Bachelor in logistiek management
Breda University of Applied Sciences

Bachelor in logistiek management

Breda, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 May 2024

02 Sep 2024

EUR 2.530 *

Op de campus

* het instellingscollegegeld voor bacheloropleidingen bedraagt € 12.500,-

Invoering

Talent voor organiseren?

Ben je geïnteresseerd in economie en financiën? En werk je bovendien graag met mensen? Ga niet met de stroom mee maar neem de regie over ons Logistiek Management programma!

Zorg jij ervoor dat iPads op tijd in de winkelschappen terechtkomen? Help jij mee de wachtlijsten in ziekenhuizen terug te dringen? Je leert alles over het plannen en organiseren van productie-, transport- en magazijnprocessen, maar ook over zorg- en evenementenlogistiek. Dit managementprogramma richt zich op de economische en financiële aspecten van de logistiek.

Leergemeenschap

Logistiek gaat over het zo snel en tegen de laagste kosten organiseren en plannen van stromen van goederen, informatie en mensen. In dit proces wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid.

Tijdens je studie doe je specialistische kennis op en ontwikkel je competenties op het gebied van logistiek die je nodig hebt om succesvol te zijn in je toekomstige baan. In onze leergemeenschap werk je op projectbasis aan praktijkopdrachten uit de logistieke branche. Daarnaast volg je lezingen, gastcolleges en seminars, trainingen en coachingsessies. Daarnaast loop je een aantal stages en neem je deel aan excursies en excursies. Het studieprogramma is praktijkgericht en optimaal aangesloten op de eisen van het bedrijfsleven!

toelatingen

Ontdekkingsdag

Programma collegegeld

Waarom studeren aan Breda University of Applied Sciences

Over de school

Chat with students

Vragen